ZELLMOPS Ammeklæde Loreley Large Size 86x86, rosa

ZELLMOPS Ammeklæde Loreley Large Size 86x86, rosa


599 kr
Pris
250 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
349 kr-58%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A254485

EAN: 4260609260793

ZELLMOPS Ammeklæde Loreley Large Size 86x86, rosa
Det rosafarvede Zellmops Ammeklæde „Loreley“ er ikke blot praktisk, men er lavet i en elegant-feminin stil. Det beskytter dig mod uønskede blikke mens du ammer i det offentlige. Båndene kan bindes i nakken og justeres til ønsket længde. Dette ammeklæde er et smart tilbehør til amningen.

Den visuelt fremadrettede bue sikrer, at kun du kan se barnet ammer, ingen andre. Din baby føler sig tryg og sikker. Særlig fordel: Din baby har altid åndedræt, fordi stoffet ikke dækker babyens ansigt. Buen er lavet af robust, men fleksibelt materiale, så du nemt kan lægge ammeklædet foldet i posen.

Ammeklædet har syet i hjørnet for at tørre småt snavs væk. På samme tid er det agerer hjørnet som en lille taske. Hjørnet består af absorberende bomulds frotté.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld sateen
  • Lace: 60 % Polyamid, 23 % Elasthan, 17 % PA66
  • Størrelse: 86 x 86 cm
  • Plejeanvisning: Vaskbar ved 30 °C maskinvask
  • Indeholder intet af animalsk oprindelse
  • Produceret i Berlin, Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

ZELLMOPS Ammeklæde Loreley Large Size 86x86, rosa
599 kr
250 kr