ZAZU Sam Søvntræner og natlampe, Blå
Variant:
  • ZAZU Sam Søvntræner og natlampe
  • ZAZU Sam Søvntræner og natlampe, Blå
  • ZAZU Sam sove træner og nat lyserød

Vejl. pris¹
368 kr
Pris
360 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A143222

EAN: 680569805645

ZAZU Sam Søvntræner og natlampe, Blå
ZAZU Sam Søvntræner og natlampe

Mange forældre ved, at man kan synge en sang, når deres baby er vågen meget tidligt i et forsøg på at få dem til at sove lidt længere.

Der skal være en professionel, der lærer de små, hvornår det er tid til at sove og tid at stå op. En sådan "søvnpro" er Sam Han er altid der som en god ven; Han står ved siden af ​​barnesengen, går i seng med børnene og vågner op med dem.
Ved hjælp af enkle symboler og et klart farveskema hjælper han de små på en legende måde til at forstå, hvordan voksne definerer begrebet "tid". Alle funktioner ved Sam er meget nemme at programmere og kan tilpasses individuelle behov.

Sam kan også bruges som vækkeur. Sam har to indstillinger for vækning, som giver dig mulighed for at indstille en bestemt tid (ca. klokken 7 hver morgen) eller den ønskede søvnvarighed (for eksempel 120 minutter til eftermiddagsluren). Alarmen kan aktiveres eller deaktiveres og indstilles uafhængigt af den ønskede vågetid.
Den oplyste skærm fungerer også som en natlampe. Det kan lyse hele natten eller programmeres til at gå ud efter 5, 15 eller 30 minutter.

Sam arbejder med vekselstrøm (adapter medfølger) og batterier (4 x AA, ikke inkluderet).
Størrelse: ca. 14 x 20 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ZAZU Sam Søvntræner og natlampe, Blå
4.5
65 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 39
 
4 stjerner
| 18
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 4
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ZAZU Sam Søvntræner og natlampe, Blå
ZAZU Sam Søvntræner og natlampe, Blå
Vejl. pris¹ 368 kr
360 kr