ZAZU LOU – pink natlys
p.t. udsolgt

425 kr
Pris 301 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
124 kr (29%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A143232

ZAZU LOU – pink natlys
ZAZU LOU – Natlys

LOU - stilfuld og praktisk lampe som samtidig fungerer som et hyggeligt og blidt natlys. Særlige egenskaber: Ringen og uglen lyser i forskellige styrker.
Ringen er en del lysere og kan dermed benyttes som normalt lys. Uglen lyser derimod en del mindre og dermed egnet som hyggeligt natlys til når de små skal til at falde i søvn.

Begge lysfunktioner er dimbare. Begge lys er udstattet med en automatisk slukkefunktion: Ringen lyser indtil der bliver mørkt i værelset, da uglen således lyser op med et hyggeligt natlys. Så snart barnet græder bliver uglelyset aktiveret.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Top mærker