Zapf Creation Heidi nuttede dukke, 30 cm

Zapf Creation Heidi nuttede dukke, 30 cm


Pris
162 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287669

EAN: 4001167601600

Zapf Creation Heidi nuttede dukke, 30 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Heidis eventyrverden spænder fra bjergene til børneværelset. Hendes historier gengives der igen med den søde kludedukke. Den bløde dukke med det naturlige ansigtsudtryk har meget overdådigt hår. Matchende hendes kjole med edelweiss-print bærer hun brune Haferl-sko. De robuste bjergstøvler gør det muligt for hende at stå alene. Så hun venter med et nysgerrig udtryk på ansigtet til det næste eventyr eller den næste kæltime.

produktdetaljer:
  • højde: 30 cm
  • Materiale: af blødt stof
  • Heidi mærke legedukke inkl. sko
  • Til leg og kram
  • Plejeinstruktioner: Håndvask
  • Alder: fra 12 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Zapf Creation Heidi nuttede dukke, 30 cm
162 kr