Zapf Creation BABY born® Holiday Beach Set

Zapf Creation BABY born® Holiday Beach Set


Pris
219 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287641

EAN: 4001167829257

Zapf Creation BABY born® Holiday Beach Set
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Når hele familien rejser, skal selvfølgelig BABY født være der også. Si ""ferietid! Nu er det væk til stranden. BABY born gør sine første forsøg på at svømme i lavt vand med svømmeringen og vandvingerne i regnen Amazonas skovstil. Derefter tørres hun med håndklædet, hvilket også kan være brugt som strandkjole.

På vej tilbage til teltet tager hun sine lyserøde hjemmesko på. Det Sand er ret varmt. Den grønne stående skal beskytter BABY født fra for meget sollys. Når hun er træt af at bygge Sandslotte, hun kan tage en lur i det. Til forfriskning imellem har vi pakket hindbær og citronmelonade i den store lyserøde taske.

produktdetaljer:
  • Emballeringsmål: 38,5 cm x 8 cm x 36 cm
  • Leveringsomfang: Telt, flydende dæk, vandvinger, håndklæde, sko, taske og to flasker
  • Tilbehør i høj kvalitet til BABY born branded play doll
  • Til udvidet, varieret og langvarig legeglæde
  • Alder: fra 3 år
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Zapf Creation BABY born® Holiday Beach Set
219 kr