Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams Sovepose
p.t. udsolgt

Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams Sovepose

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
199 kr
137 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 62 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A222536

Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams Sovepose
Søde drømme i baby Annabell® Sweet Dreams sovepose. En baby skal have det sjovt og varmt om natten, og det har brug for nok bevægelsesfrihed for at kunne flytte i en drøm og vælge stjerner fra himlen. Denne sovepose er det perfekte sovende udstyr og let at tage på og tage af. Og hvis et sort får sniger sig gennem dine drømme om natten, bliver det hurtigt skræmt væk af den skygge-i-mørke virkning af får-på-skyetrykket.

Detaljer:
  • Med originalt Baby Annabell® dukketøj
  • Inkl. masser af fint tilbehør
  • Tryklys i mørke.
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.