Zapf Creation Baby Annabell® Bordsæde

Zapf Creation Baby Annabell® Bordsæde


199 kr
Pris
180 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A238809

EAN: 4001167701126

Zapf Creation Baby Annabell® Bordsæde
Lige midt i det hele. Selv hvis Baby Annabell® faktisk får sin flaske og kun langsomt gør de første forsøg på at spise, vil hun gerne sidde ved bordet, mens hun spiser. Med sit bordsæde kan hun nu komfortabelt deltage i alle måltider. Skru det bare til bordpladen, og der står "måltid - god appetit!". Sædet med søde prikker er særlig blødt og alligevel stabilt. De to cupcake får på bordet forsøder Baby Annabell® under måltiderne. Og selvfølgelig kan bordsædet også bruges bare til at lege. Tilstrækkelig plads til baby Annabell® favorit lege-får på det integrerede bord.

Detaljer:
  • Med originalt Baby Annabell® dukketøj/tilbehør
  • Inkl. masser af fint tilbehør
  • Alder: fra 3 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Zapf Creation Baby Annabell® Bordsæde
199 kr
180 kr