Yookidoo ™ Gymotion Seat Play Blanket
605 kr
Pris
550 kr
Fri fragt
Du sparer
55 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298009

EAN: 7290107721455

Yookidoo ™ Gymotion Seat Play Blanket
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gymotion Seat Play Blanket er egnet fra fødslen til leg i liggende eller siddende stilling. Det 3-trins ekstra polstrede legetæppe kan let omdannes til et støttesæde. Det giver babyen mulighed for at lege, mens han sidder og opretholde konstant kontakt med sit miljø og derved fremme udvikling fra fødslen.


1. fase, der spiller i liggende stilling, fremmer fokusering af blik og dybdeopfattelse , det understøtter øjen-hånd-koordination og sensorisk udvikling. Spillet i tilbøjelig position, fase 2, fremmer gentagen hovedløftning, styrker skuldre, bryst og overkrop og hjælper med at udvikle grovmotoriske færdigheder. Fase 3, der spiller i siddende stilling, hjælper babyer med at sidde oprejst, tilskynder til interaktion med miljøet og lærer sammenhængen mellem årsag og virkning. Det udvikler motoriske færdigheder og tilskynder nysgerrighed. funktioner: Let skift fra et legetæppe til et blødt, sikkert og støttende sæde til at spille i siddende stilling.

Legetæppet tilbyder mere end 20 udviklingsaktiviteter og en bred vifte af tilbehør til mange flere legemuligheder. Den har et batteridrevet fly, der reagerer på bevægelse med musik, en stor pude på begge sider til den udsatte position med praktiske øjenlåg til nem fastgørelse af legetøj. Et stort sikkert spejl, der kan hænges på legebuen eller placeres på legetæppet, en rangle med forskellige materialer, en reflekterende baggrund, rangleringe og tænderring er også inkluderet i legetæppet samt en let at gribe hund rasle med farverige bevægelige ringe. Legetæppet er let sammenfoldeligt for praktisk opbevaring og nem transport.

Detaljer:
 • 20 udviklingsaktiviteter
 • Inkluderer: batteridrevet fly, raslen ring, tænder ring. Hundrangle
 • Loftet kan let foldes sammen til transport eller opbevaring
 • Alder: fra 0 måneder

 • Opmærksomhed
  Batterier er ikke inkluderet.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Anmeldelser

  Produktanmeldelser fra vores kunder: Yookidoo ™ Gymotion Seat Play Blanket
  5
  20 Kundebedømmelser
   
  5 stjerner
  | 20
   
  4 stjerner
  | 0
   
  3 stjerner
  | 0
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 0
  Mere info om eKomi

  100% ægte kundefeedback

  Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

  danske bedømmelser:

  Vis flere kundeanmeldelser
  Inholdet hentes ...

  Vores Topsellers

  Yookidoo ™ Gymotion Seat Play Blanket
  Yookidoo ™ Gymotion Seat Play Blanket
  605 kr
  550 kr