Yookidoo ™ badekar mobil
Pris
235 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277941

EAN: 7290107721585

Yookidoo ™ badekar mobil
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den batteridrevne mobil er velegnet til 2 aldersgrupper. Det er udviklet på en sådan måde, at det først er egnet til nyfødte og senere som et badelegetøj til større børn, der kan sidde uafhængigt. Farverige blomster på mobilen drejer og sprøjter vand, mens en fugl sprøjter en blid vandstråle. Babyer kan have fascinerende, forskellige, sensoriske oplevelser. Mobilen sættes i drift ved at trykke på pumpestationen i fuglehuset på den orange fugl. Retningen af ??vandstrålen kan bestemmes ved hjælp af den drejelige legebue. For let opbevaring kan legetøjsbuen fjernes fra pumpestationen og placeres fladt eller opbevares. Kræver 4 x AA-batterier. Batterier er ikke inkluderet.

Detaljer:
  • Emballeringsmål: 54 x 25 x 15 cm
  • 2-i-1 : Mobil- og vandlegetøj
  • Vægt: 370 g
  • 4 x AA-batterier påkrævet
  • Alder: fra fødslen

agtelse
Efterlad aldrig dit barn i nærheden af ??vand uden opsyn.
Batterierne er ikke inkluderet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Yookidoo ™ badekar mobil
Yookidoo ™ badekar mobil
235 kr