XTREM Toys and Sports - FIN FUN Mermaid Merm aiden s Limited Edition M, Bahama Blush

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Mermaid Merm aiden s Limited Edition M, Bahama Blush779 kr
Pris
778 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A259574

EAN: 0811232036275

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Mermaid Merm aiden s Limited Edition M, Bahama Blush
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fin Fun havfrue halefinner fås i 4 ungdoms- og 4 voksne størrelser og består af: en innovativ monofin og et fiskemåldæksel - realistisk, tredimensionelt og farverigt trykt - som man trækker over monofin til taljen. Benklædningen er lavet af 86% polyester og 14% elastan, hvilket gør det behageligt at have på og også slidstærkt, letplejet, elastisk, maskinvaskbart, hurtigtørrende og meget modstandsdygtigt mod blegning, salt og klor.

Den inkluderede unikke Monoflosse er en kombination af neoprenafdækning og en plastisk indsats og tillader en nem og hurtig tænding og start, både ved poolen og i vandet! En anden stor fordel ved Fin Fun: Den innovative monofin bæres som en strømpe bløde manchetter forhindrer trykpunkter - der er ingen stropper! Derudover har den forstærkede tip til beskyttelse af finnen mod små ridser. På grund af skostørrelsesfleksibiliteten (EU: 27,5 - 39) er Monoflosse Fin Fun også perfekt til unge. Anbefales til børn på 6 år og derover, som er erfarne svømmere.

Detaljer:
  • Tøjstørrelse EU: 122 til 134 cm
  • Sko i størrelse Monofin: 27,5 til 39 cm
  • taljestørrelse: 58,5 til 61 cm
  • Hoftomkrets: 66 til 71 cm
  • Finnelængde: 67,5 til 76 cm
  • Inkluderet i sættet: Monofin inklusive fiskestjerne
  • Hurtig og sikker fjernelse ved at trække og sparke finnen
  • Forstærkede tip for at beskytte finnen mod små ridser
  • For at vælge den rigtige størrelse skal du studere størrelseskortet
  • Alder: fra 6 år
OBS!
Artiklen er ikke personlig beskyttelsesudstyr og ikke en opdrift hjælp! Fin Fun tilbyder ingen beskyttelse mod drukning! Fin Fun er ikke egnet til ikke-svømmere! Artiklen må kun bruges af erfarne svømmere og kun under opsyn af voksne på grund af faren for at drukne! FinFun må kun bruges på steder, hvor vanddybde og -forhold er passende for brugerens svømmefærdighed! Artiklen er ikke et legetøj! Pleje: Delikat vask 30 ° C. Tørring med reduceret termisk belastning. Chloriner ikke, ikke stryg, tør ikke ren."

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Mermaid Merm aiden s Limited Edition M, Bahama Blush
779 kr
778 kr