XTREM Toys and Sports - FIN FUN Mermaid Havfrue Original Gr. Youth S, Celtic Green

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Mermaid Havfrue Original Gr. Youth S, Celtic Green


Pris
629 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A276252

EAN: 0811232034745

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Mermaid Havfrue Original Gr. Youth S, Celtic Green
Bestem med Fin Fun til nummer 1 fra USA og bliv en smuk havfrue selv!

Fin Fun havfrue hale fin Youth S, Celtic Green består af 86% polyester og 14% elastan og er derfor behagelig at have på og holdbar. Den inkluderede unikke Monoflosse er en kombination af neoprenafdækning og en plastisk indsats og gør det let at tage og tage af, både ved poolkanten og i vandet!

Fiskefinnen anbefales allerede til børn fra 6 år, som er erfarne svømmere. US Design har forstærkede tip (patentsøgt). Fishtail-trøjen er lavet af elastisk materiale, der er let at pleje, maskinvaskbart og meget modstandsdygtigt mod blegning, salt og klor. Den åbne ende muliggør dræning af vand og hurtig tørring. Finnen er let at lægge på og tage af. Neofren monofin dækslet kommer også fra dykning. Den patenterede monofin bæres som en strømpe, bløde manchetter forhindrer trykpunkter - der er ingen stropper! Dette gør det muligt for monofin at tilpasse sig fodens størrelse.

Detaljer:
  • Tøjstørrelse EU: 110 til 122 cm
  • Skoforstørrelse monofin: 27,5 til 39 cm
  • Taljestørrelse: 56 til 58,5 cm
  • Hofteomkreds: 61 til 66 cm
  • Finnlængde: 58,5 til 66 cm
  • Inkluderet i sættet: Realistisk, tredimensionel trykt fiskestare inklusive monofin
  • Monofin er opdriftsneutral: Finken synker heller ikke det trækker dig ned
  • Af hensyn til din sikkerhed: hurtig og sikker afklædning ved at trække og sparke finnen
  • For at vælge den rigtige størrelse skal du studere størrelseskortet
  • Alder : fra 6 år
OBS!
Artiklen er ikke personlig beskyttelsesudstyr og ikke et opdriftstøtte! Fin Fun tilbyder ingen beskyttelse mod drukning! Fin Fun er ikke egnet til ikke-svømmere! Artiklen må kun bruges af erfarne svømmere og kun under opsyn af voksne på grund af faren for at drukne! Fin Fun må kun bruges på steder, hvor vanddybde og -forhold er passende for brugerens svømmeevne! Artiklen er ikke et legetøj! Pleje: Delikat vask 30 ° C. Tørring med reduceret termisk belastning. Chloriner ikke, ikke stryg, tør ikke ren.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Mermaid Havfrue Original Gr. Youth S, Celtic Green
629 kr