XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Original Str. M, Rainbow Reef

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Original Str. M, Rainbow Reef


Variant:
 • XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Original Str. M, Rainbow Reef
 • XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Mermaidens Original Gr. M, Asian Magenta

699 kr
Pris
691 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272328

EAN: 0811232034912

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Original Str. M, Rainbow Reef
Fin Fun Mermaidens Originale Havfrue Halefinner fås i 4 ungdomsstørrelser og består af et innovativt monofin og en fiskfodbetræk - realistisk, tredimensionelt og farverigt trykt - at du trækker over monofinen til taljen.

Lavet af 86% polyester og 14% spandex, er benklædet behageligt at bære og også holdbart, letplejeligt, elastisk, maskinvaskbart, hurtigtørrende og stærkt modstandsdygtigt over for fading, salt og klor.
Kombinationen af neoprenbetræk og plastindsats muliggør nem og hurtig donning og dugning både ved kanten af poolen og i vandet Den anden store fordel ved Fin Fun: Monofinen er nem at tage på som en strømpe, bløde manchetter forhindrer blå mærker - der er ingen stropper! Derudover har Mermaidens Original Edition forstærket tips til at beskytte finen fra små ridser. Skoens størrelse fleksibilitet (27,5 til 39) af monofin gør Fin Fun perfekt til unge.

Detaljer:
 • Tøjstørrelse EU: 122 til 134 cm
 • Sko størrelse monofin: 27,5 til 39 cm
 • Talje: 58,5 til 61 cm
 • Hofter: 66 til 71 cm
 • Finne Længde: 67,5 til 76 cm
 • Inkluderet i sættet: Havfruefinne inkl. svømmeføder
 • Hurtig og sikker fjernelse ved at trække og sparke finnen
 • Forstærket tips til at beskytte finen mod små ridser
 • For at vælge den rigtige størrelse bedes du studere størrelsesdiagrammet
 • Alder: Fra 6 år.
OBS!
Artiklen er ikke personligt beskyttelsesudstyr og ingen giver ingen opdriftshjælp! Fin Fun tilbyder ingen beskyttelse mod drukning! Fin Fun er ikke egnet til ikke-svømmere! Artiklen må kun bruges af erfarne svømmere og kun under voksenovervågning på grund af risikoen for drukning! FinFun må kun anvendes, hvor vanddybde og betingelser er passende for brugerens svømme egenskaber! Produktet er ikke et legetøj! Pleje: Skånvask 30 ° C. Tørring med reduceret termisk belastning. Må ikke rengøres med klor, må ikke stryges, eller tørres ren.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Original Str. M, Rainbow Reef
XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Original Str. M, Rainbow Reef
699 kr
691 kr