XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Mermaidens Original Gr. S, Aussie Grøn

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Mermaidens Original Gr. S, Aussie Grøn


 • XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Mermaidens Original Gr. S, Rainbow Reef
 • XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Mermaidens Original Gr. S, Asia Magenta

699 kr
Pris
611 kr
Fri fragt
Du sparer
88 kr-13%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272324

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Mermaidens Original Gr. S, Aussie Grøn
Fin Fun Mermaidens Originale Havfrue Halefinner fås i 4 ungdomsstørrelser og består af et innovativt monofin og en fiskfodbetræk - realistisk, tredimensionelt og farverigt trykt - at du trækker over monofinen til taljen.

Lavet af 86% polyester og 14% spandex, er benklædet behageligt at bære og også holdbart, letplejeligt, elastisk, maskinvaskbart, hurtigtørrende og stærkt modstandsdygtigt over for fading, salt og klor.
Kombinationen af neoprenbetræk og plastindsats muliggør nem og hurtig donning og dugning både ved kanten af poolen og i vandet. Den anden store fordel ved Fin Fun: Monofinen er nem at tage på som en strømpe, bløde manchetter forhindrer blå mærker - der er ingen stropper! Derudover har Mermaidens Original Edition forstærket tips til at beskytte finen fra små ridser. Skoens størrelse fleksibilitet (27,5 til 39) af monofin gør Fin Fun perfekt til unge.

Detaljer:
 • Tøjstørrelse EU: 110 til 122 cm
 • Sko størrelse monofin: 27,5 til 39 cm
 • Talje: 56 til 58,5 cm
 • Hofter: 61 til 66 cm
 • Finne Længde: 58,5 til 66 cm
 • Inkluderet i sættet: Havfruefinne inkl. svømmeføder
 • Hurtig og sikker fjernelse ved at trække og sparke finnen
 • Forstærket tips til at beskytte finen mod små ridser
 • For at vælge den rigtige størrelse bedes du studere størrelsesdiagrammet
 • Alder: Fra 6 år.
OBS
Artiklen er ikke personligt beskyttelsesudstyr og ingen giver ingen opdriftshjælp! Fin Fun tilbyder ingen beskyttelse mod drukning! Fin Fun er ikke egnet til ikke-svømmere! Artiklen må kun bruges af erfarne svømmere og kun under voksenovervågning på grund af risikoen for drukning! FinFun må kun anvendes, hvor vanddybde og betingelser er passende for brugerens svømme egenskaber! Produktet er ikke et legetøj! Pleje: Skånvask 30 ° C. Tørring med reduceret termisk belastning. Må ikke rengøres med klor, må ikke stryges, eller tørres ren

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

XTREM Toys and Sports - FIN FUN Havfrue Kostume Mermaidens Original Gr. S, Aussie Grøn
699 kr
611 kr
Top mærker