X-lander  Babybadekar X-Pram Light 2.0 Azure Grey
-61%
Variant:
  • X-lander  Babybadekar X-Pram Light 2.0 Azure Grey
  • X-lander  Babybadekar X-Pram Light 2.0 Evening Grey
  • X-lander  Babylift X-Pram Light 2.0 Organic Green

Vejl. pris¹
4.456 kr
Pris
1.716 kr
Fri fragt*
Du sparer
2.740 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318738

EAN: 5907651631636

X-lander Babybadekar X-Pram Light 2.0 Azure Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den nye, endnu bedre liftvogn
Hvis du er på udkig efter en af markedets største vogne, vil X- Prime Light 2.0 helt sikkert opfylde dine forventninger. Den brede og lange bærestol er kompatibel med X-Move-, X-Cite- og X-Pulse-modellerne og sikrer stor komfort for dig og din nyfødte. Du kan bruge den indtil det punkt, hvor dit barn kan sidde ned selv. Vuggestuen er udstyret med et stort tag med to niveauer, der beskytter barnet mod vind og sol. Nu nyt - en nyudviklet luftåbning, der forhindrer dit barn i at blive overophedet. En anden ny funktion i barnesengen er det nyudviklede interiør, som nemt kan tages ud og rengøres.

Stor transportvogn med modern løsninger
Bæresele X- Prime Light 2.0 er den bedste løsning til børn fra den første dag i livet. Bæresækken overbeviser med sin samlede vægt på 4 kg. Fordi den er meget let og håndtaget er dækket af ECO-læder, er der garanti for komfort. Takket være Easy Lock-systemet monteres og afmonteres barnvognen hurtigt og nemt på barnevognen. Det er en stor fordel, hvis du f.eks. ønsker at opbevare barnevognen i bagagerummet, fordi den aftagelige bakke betyder, at barnevognen fylder endnu mindre i bagagerummet.

Sove mere fredeligt
For at forhindre, at dit barn bliver blændet af solen, kan du nemt åbne solsejlene. Hvis solen står meget lavt, eller hvis der blæser en kølig vind, kan du udvide solskærmen i to trin ved hjælp af den totrinsregulering af hætten. Det giver dit barn mulighed for at sove i fred og bliver ikke forstyrret af vind og vejr. Men det er også vigtigt på varme og solrige dage, at der kommer frisk luft ind i vuggestuens indre. Ventilationsvinduerne i foddækslet og baldakinen gør dette muligt. Det betyder, at hætten kan være helt åben, og dit barn er beskyttet mod solen og får samtidig en behagelig frisk brise. Hvis vinden er for kold for dit barn, kan du blot lukke ventilationsvinduet med lynlåsen, og så varmer fodbetrækket dit barn op igen. Grundprincippet bag barnevognsdesignet er bl.a. hensynet til børnenes sikkerhed og sundhed. Alle de anvendte stoffer garanterer den højest mulige solbeskyttelse på UV50. Takket være disse materialer trænger der ingen farlig solstråling ind i barnesengen og beskytter dit barn mod skadelige virkninger. For at beskytte dit barn mod insektstik er der et myggenet tilpasset til barnesengen. Materialet sikrer god luftcirkulation og begrænser ikke synligheden.

Aftagelig, let vaskbar polstring
Du kan fjerne det indvendige af barnesengen med et håndtag og rengøre den i vaskemaskinen. Den aftagelige polstring sikrer hygiejnisk renlighed.

Praktiske lommer
Solkappen er udstyret med en praktisk lomme til en attrap. Så du kan altid have sutten inden for rækkevidde og den forbliver ren, når den ikke er i brug. Der er også en indvendig lomme inde i pusletasken. Der kan f.eks. opbevares små legetøj.

Produktdetaljer:
  • Stort solsejl
  • Luftgennemtrængelig netindsats i hætte og fodbeklædning for optimal ventilation
  • Myggenet
  • Aftagelig polstring
  • Skummadras til høj liggekomfort
  • Easy Lock-system
  • Praktiske lommer
Tekniske detaljer:
  • Ydre dimensioner (længde x bredde x højde): 87 x 42 x 32 cm
  • Mål for den indvendige balje (længde x bredde x højde): 80 x 31 x 18 cm
  • Vægt: 4,2 kg
Inkluderet i leveringen:
  • Babybad
  • Myggenet

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: X-lander Babybadekar X-Pram Light 2.0 Azure Grey
5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

X-lander  Babybadekar X-Pram Light 2.0 Azure Grey
X-lander Babybadekar X-Pram Light 2.0 Azure Grey
Vejl. pris¹ 4.456 kr
1.716 kr