Walking Mum Fodbeskytter Dream er Blå
-16%
Vejl. pris¹
773 kr
Pris
650 kr
Fri fragt
Du sparer
123 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A316373

EAN: 8410446361368

Walking Mum Fodbeskytter Dream er Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dream fodsæk til barnevogne. Holder dit barn dejligt varmt. Ryggen er lavet af et anti-svedmateriale, der beskytter barnet mod overdreven sved og beskytter også sædet mod at blive vådt, hvilket gør det behageligt og komfortabelt, når du ligger ned. Fodmuffen har flere åbninger til stropperne, så den kan tilpasses til de fleste barnevogne. Vores barnevognsovertræk er fremstillet i henhold til de mest krævende europæiske standarder. Walking Mum beskytter dit barn med de bedste stoffer. Alle materialer er fri for azofarvestoffer og skadelige forurenende stoffer.

Produktdetaljer:
  • Antiperspirant materiale
  • Holder dit barn behageligt varmt uden at svede
  • Åbninger til stropper
Tekniske detaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Plejeanvisninger: Vaskes ved højst 30 grader, må ikke stryges.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Vores Topsellers

Walking Mum Fodbeskytter Dream er Blå
Walking Mum Fodbeskytter Dream er Blå
Vejl. pris¹ 773 kr
650 kr