WADER QUALITY TOYS ConsTruck Gravko
Pris
82 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A270551

EAN: 4810344009708

WADER QUALITY TOYS ConsTruck Gravko
Til byggepladsen i sandkassen er denne gravko lige det rigtige. Med den bevægelige skovl kan der hurtigt graves ud og med afspærring og kegler kan du sikre byggepladsen rigtigt. For at gravkoen bevæger sig som en ægte, er opsatsen drejbar og gravearmen fuldt bevægelig. Mærket ved alle WADER ConsTruck-køretøjer: Bærehåndtaget - store, praktiske håndtag og drejeknapper til små børnehænder og ekstremt bløde og hårdføre gummi-hjul.

Detaljer:
  • blød, afrundet form
  • Med gummihjul
  • Mål: 29,6 x 16,5 x 16,6 cm
  • Materiale: Kunststof
  • Alder: fra 12 måneder

OBS
Der tages forbehold for farve- og designforskelle.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

WADER QUALITY TOYS ConsTruck Gravko
WADER QUALITY TOYS ConsTruck Gravko
82 kr