Erstatningsforslag til udsolgte produkter

VULLI Sophie la girafe® Giraf, nuttet legetøj Giraf 35 cm
p.t. udsolgt

VULLI Sophie la girafe® Giraf, nuttet legetøj Giraf 35 cm


239 kr
Pris
228 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329655

EAN: 3056560103375

VULLI Sophie la girafe® Giraf, nuttet legetøj Giraf 35 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Nu går det løs i børneværelset! Sophie la girafe er nu også tilgængelig som et nuttet tøjdyr i forskellige størrelser. Hun er særlig fløjlsagtig og meget fleksibel, og takket være fyldet i fødderne og bunden kan du sætte hende ned eller sætte hende ned. Små stofflag l aden inviterer dig til at gå på opdagelse. Hun har et smukt broderet tørklæde på som en farverig accent, og hendes ansigt er så sødt og venligt, at man bare må elske hende. Hun vil snart blive din babys faste følgesvend, for hvem vil ikke gerne have en giraf som ven?

Produktdetaljer:
  • Størrelse (bredde x højde x dybde): 19 x 35 x 38 cm
  • Materiale: 100% polyester
  • Farve: cremehvid/farvet
  • Plejeanvisninger: Skånsom vask ved 30°, må ikke bleges, må ikke tørres i tørretumbler, må ikke stryges, må ikke kemisk renses
  • Ekstra blødt materiale
  • Meget fleksibel
  • Alder: fra 0 månederDetaljerne og farverne i indholdet kan variere. Behold emballagen, den indeholder vigtige oplysninger.

Fjern al emballage og fastgørelsesanordninger før brug.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers