Vulli Senso 'rulle Sophie la girafe®
Pris
296 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294980

EAN: 3056562401233

Vulli Senso 'rulle Sophie la girafe®
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
1 m blødhed og aktivitet for at stimulere babyens udvikling.
Aktivitetsrollen tilbyder en række aktiviteter, former og farver for at stimulere babyens sanser.

1. nøgler: takket være deres forskellige materialer
2. lytter: med raslende papir og knirkende legetøj
3 & 4 Smagning og ildelugtende: takket være en tandring med vaniljearoma og Fem. Se: Lænestolen har forskellige farver og et spejl, hvor baby kan opdage sin reflektion.

Smart: Med sine bånd og Universalring kan aktivitetsrullen fastgøres overalt. På barnesengen, i bilen eller endda på vognen. Praktisk: For optimal hygiejne kan stofvalsen vaskes i maskin ved 30 ° C

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde) : ca. 100 x 12 x 12 cm
  • Materiale: 100% polyester
  • Rengøring: vaskbar i hånden må ikke bleges, stryges, tørretumbler eller tørrens
  • Rengøring af stofrulle : maskinvaskbar ved 30 grader
  • Med universalring
  • Alder: fra 3 måneder
Pas på!
Fjern al emballering og fastgørelse inden brug. Opbevar emballagen. Det indeholder vigtige oplysninger. Brug under direkte voksenovervågning. Fjern beskyttelsesfilmen fra spejlet inden brug.
For at undgå mulig skade fra sammenfiltring, fjern legetøjet fra barnets rækkevidde, så snart det prøver at krybe eller kravle.

Tandring: Vi anbefaler, at du renser dette legetøj overfladisk med sæbevand og en fugtig klud. Inspicér produktet omhyggeligt inden hver brug, især hvis barnet allerede har tænder. Træk produktet i alle retninger. Bortskaf det, så snart de første tegn på skade eller slid vises. Sørg for at kontrollere produktet regelmæssigt for at sikre, at det er i perfekt stand til brug.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Vulli Senso 'rulle Sophie la girafe®
Vulli Senso 'rulle Sophie la girafe®
296 kr