Veer sofaindsats sort
Pris
638 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298892

EAN: 0857997007761

Veer sofaindsats sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
VEER sofaindsatsen gør din Cruiser til en barnevogn til babyer. Din Cruiser bliver det ultimative tilbagetog, hvile- eller bleestation, der skifter for dine små passagerer.

Sofaindsatsen er velegnet fra fødslen op til en vægt på 9 kg og / eller en højde på 69 cm eller indtil dit barn kommer på alle fire. Et blødt, aftageligt madrasovertræk er inkluderet.

De let at rengøre sidepaneler indeholder magneter, hvormed sofaindsatsen er fastgjort til sidevæggene på Cruiser. Sofaindsatsen er desuden fastgjort til sidevæggene med fire elastikker for at sikre endnu mere sikkerhed.

En insektskærm, der kan fastgøres til solskærmen, er inkluderet (justerbart solskærm fås separat). Insektskærmen kan kun bruges i kombination med en parasol.

Sofaindsatsen er også yderst velegnet som en indpakningsstation. Den foldes kompakt ind i en opbevaringspose, der kan fastgøres til krydstogten og passer også i den sammenfoldelige baglomme, når den ikke er i brug.

produktoplysninger:
  • Mål (længde x bredde x højde): 20,0 x 22,5 x 50,5 cm
  • Produktvægt: 1.850 kg
  • Velegnet til Veer Cruiser-håndvognen
  • Alder: fra 0 måneder til ca. 9 kg og / eller en størrelse på 69 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Veer sofaindsats sort
638 kr