❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Vær Mega Sand ale lyserød-turkis
Størrelsesguide

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A308597

Vær Mega Sand ale lyserød-turkis
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnesko-producenten Supremo Shoes & Boots blev grundlagt i 1997. Børnesko-mærkerne BM Footwear og BeMega er udviklet i Tyskland i henhold til deres eget designdesign og sidste udvikling i samarbejde med erfarne modeller. Kollektionerne imponerer med højeste bærekomfort, optimal pasform, fantastisk pris / ydeevne og en masse know-how om aktuelle sko-trends og moderigtige accenter.

Smuk piger sand ale til varme sommerdage i trekking-look. Med praktisk velcrolukning for nem af og på og smuk farvekombination.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 60% polyurethan, 40% polyester
  • Indvendigt materiale: 100% polyester
  • Med skridsikker sål
  • Med praktisk velcrolukning

Tilbehør

Pris
74 kr
Pris
149 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Vær Mega Sand ale lyserød-turkis
Vær Mega Sand ale lyserød-turkis
223 kr