Vadobag skuldertaske Frozen 2 Connected By Nature

Vadobag skuldertaske Frozen 2 Connected By Nature


Pris
71 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Vadobag Frozen

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301979

EAN: 8712645276307

Vadobag skuldertaske Frozen 2 Connected By Nature
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Når den er pakket rundt om skulderen, vil dit barn sandsynligvis ikke tage denne super søde frosne skuldertaske af. Så vær ikke overrasket, hvis han går rundt i huset hele dagen med det. Først når den går i dvale, kan posen fjernes. Selvfølgelig går skuldertasken også med ham, når han handler med mor, eller når han går ud med far til dagen. Det kan simpelthen tage et par praktiske små ting med det. Skulderstroppen er justerbar, og skuldertasken kan let fjernes, når den er snavset.

produktdetaljer:
  • Mål (højde x bredde x dybde): 17 x 19 x 6 cm
  • Materiale: Polyester
  • Alder: fra 3 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Vadobag skuldertaske Frozen 2 Connected By Nature
71 kr