Vadobag rygsæk Paw Patrol teamwork
Variant:
  • Vadobag rygsæk Paw Patrol teamwork
  • Vadobag Rygsæk Frozen 2 Find Vejen

Pris
99 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301799

EAN: 8712645275850

Vadobag rygsæk Paw Patrol teamwork
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sammen med Paw Patrol's lodne venner til skole, sportsklub eller legegruppe ... hvem vil ikke gøre det? Chase, Marshall og Rubble har sikret sig en plads i den runde røde lynlåslomme foran, hvor du kan gemme nogle små ting. Det store hovedrum har plads til en madkasse, drinks eller ekstra tøj. Den røde sløjfe øverst er nyttig til at hænge rygsækken på din frakkeholder. Rygsækken har justerbare skulderstropper og er nem at rengøre. Altid praktisk, når det kommer til en kop drink.

Produktoplysninger:
  • Mål (højde x bredde x dybde): 31 x 25 x 9 cm.
  • materiale: polyester
  • Alder: fra 2 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Vadobag rygsæk Paw Patrol teamwork
Vadobag rygsæk Paw Patrol teamwork
99 kr