UNDERCOVER Active School rygsæk tabt i sort
Bæredygtig

Vejl. pris¹
818 kr
Pris
812 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306692

EAN: 4043946290247

UNDERCOVER Active School rygsæk tabt i sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Gør det hele: Den aktive skole rygsæk fra mærket neoxx er behagelig, robust og bæredygtig. Den perfekte rygsæk til gymnasiet.

Neoxx rygsæk er på grund af sine ergonomiske egenskaber meget behagelig og tilpasser sig barnets anatomi: polstret, ergonomisk rygseng, højdejusterbare polstrede stropper, aftagelig, behagelig hoftebælte til aflaste ryggen, jævn vægtfordeling gennem en brystbælte, vægten er placeret tæt på ryggen gennem justeringsremme til position samt sidekompressionsremme.

Ikke mere rodet! Rum med organisator, ekstra laptop-rum, sidelommer sikrer god organisering: stort rum med laptop-arrangør, rum til notebooks, rum med arrangør og snor, bredt rum med lynlås, sidelomme med elastik til standardflasker, ekstra hemmeligt rum til penge, kærlighedsbreve eller snydeark, skateboardholder med velcro - også til fastgørelse af jakke, sportspose eller hjelm.

Rygsækken skiller sig også ud i mørke: god synlighed takket være reflekterende overflader foran og stropper.

Rygsækken er robust, holdbar og praktisk: belagt, snavsafvisende materiale holder indholdet tørt og kan let rengøres. Med de praktiske 2-vejs lynlåse kan du hurtigt komme til indholdet.

Stabil: let påfyldning takket være opretstående stativ

Bæredygtig: Foringen af ??alle neoxx-produkter er lavet af 100% genbrugte PET-flasker. Til den aktive skole-rygsæk bruges 15 genbrugte 0,5 PET-flasker.

Designet ""Lost in black"" falder godt sammen med alle! Grundlæggende-sort med geografisk bikagemønster.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 24 x 31 x 45,5 cm.
  • Vægt : ca. 980g
  • Kapacitet: ca. 30 liter
  • Materiale: Polyester
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: UNDERCOVER Active School rygsæk tabt i sort
5
133 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 120
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

UNDERCOVER Active School rygsæk tabt i sort
UNDERCOVER Active School rygsæk tabt i sort
Vejl. pris¹ 818 kr
812 kr