TWIST SHAKE Skuffestativ i sort
-31%
Vejl. pris¹
261 kr
Pris
180 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
81 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310127

EAN: 7350083126627

TWIST SHAKE Skuffestativ i sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det unikke dræningsstativ fra Twist shake kan bruges til babyflasker, kopper, sippy kopper og beholdere fra Twist shake, og med sit moderne design i sort og hvid er det en rig tiger iøjnefaldende i dit hjem! Den kan placeres direkte på køkkenbordet, da drypbakke fanger vandet og forhindrer stygge vandpletter. Det praktiske design giver plads til op til 8 flasker. Afløbsenheden er naturligvis lavet af materialer af høj kvalitet og er helt BPA, BPS og BPF fri for at sikre din sikkerhed og naturligvis dit barns. Med afløbsmaskinen er det let at holde orden i køkkenet. Dryppebakken har en fordybning samt en lidt højere kant for at fange det dryppende vand. Når babyflaskerne er tørre, kan du simpelthen hælde det opsamlede vand i vasken. De smalle, buede arme gør det let at hænge flasker, kopper og tilbehør til hurtig tørring mellem måltiderne. Derudover kan du løsne armene fra afløb for at rengøre hvert emne separat. Hvis du vil holde dit hjem ryddeligt, men foretrækker at bruge din tid på at lege og have det sjovt med familien i stedet for at rengøre, er dette den perfekte løsning til dig!

Produktoplysninger:
  • Fri for BPS, BPA og BPF - Sikker for dit barn.
  • Har plads til op til 8 flasker
  • Hygiejnisk og pladsbesparende
  • Aftapningsarmene er aftagelige
  • Dryppebakke med kant for at fange det dryppende vand
  • Modern it Design i sort

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: TWIST SHAKE Skuffestativ i sort
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

TWIST SHAKE Skuffestativ i sort
TWIST SHAKE Skuffestativ i sort
Vejl. pris¹ 261 kr
180 kr