❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
TWIST SHAKE 5 i 1 sterilisator i sort
Pris
688 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A310269

EAN: 7350083124852

TWIST SHAKE 5 i 1 sterilisator i sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sterilisatoren fra Twist shake har et stilfuldt, sort / hvidt design, så det let kan opbevares praktisk på din køkkenbordet hele tiden. Enheden bruger naturlig damp og et HEPA-filter til at fjerne 99,97% af skadelige bakterier, mens det filtrerer støv og små PM2.5-partikler hurtigt og effektivt ud. Indholdet er sterilt på bare otte minutter og forbliver det i op til 12 timer med låget lukket. Dette er takket være kvalitets HEPA-filter, som ikke kun renser dine babyredskaber og frigør dem fra skadelige bakterier og små partikler, men også sikrer, at de ikke vender tilbage.

Det rummelige design kan rumme op til otte babyer flasker, men du kan også sterilisere sutter, patter og andre genstande for at holde dem rene og sikre for din baby. Twist shake-sterilisator giver ikke kun effektiv og hurtig sterilisering, men kan også bruges til at tørre, opvarme og holde indholdet varmt. Så du får et smart alt-i-et produkt, der giver god værdi for pengene. Takket være dets stilfulde og enkle design er det også utroligt nemt at holde rent og kræver minimal vedligeholdelse.

Produktdetaljer:
  • Fjerner 99,97% af skadelige bakterier med naturlig damp
  • Steriliseres på bare otte minutter
  • Fem funktioner i et produkt
  • Filtrerer små støvpartikler ud med HEPA-filter
  • Smart design til nem betjening og minimal vedligeholdelse
  • Indholdet forbliver sterilt i op til 12 timer med lukket låg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

TWIST SHAKE 5 i 1 sterilisator i sort
TWIST SHAKE 5 i 1 sterilisator i sort
688 kr