Träumeland Wagon madras Vask 82 x 46 cm

Träumeland Wagon madras Vask 82 x 46 cm


175 kr
Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A095588

EAN: 9120018350131

Träumeland Wagon madras Vask 82 x 46 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Alle Träumeland baby- og børnemadrasser er fremstillet med stor omhu på fabrikken i Østrig. Der bruges kun udvalgte materialer, der næsten udelukkende kommer fra Tyskland, Østrig og Schweiz.

Madraskerne:

- Dimensioner: B 46cm x L 82cm x H 5cm
- Velegnet til allergikere
- Öko-Tex-certificeret i klasse 1 til babyer under testnr. 47693 i ÖTI, Wien |
Kerne:

- Madraskerne lavet af blødt skum

Reference:

- Integreret fugtbeskyttelsesfunktion
- Coveret kan fjernes med lynlås - - quiltet med vaskefleece. - 100% bomuld tilbage. - Pleje-råd: Madrasdæksel kan vaskes ved 60 ° C, egnet til tørretumblere ved blid cyklus.

Materiale forklaring:
- Vask fleece og 100% polyester Wash fleece er en vaskbar hulefiber og er derfor ideel til babyer med allergier. Wash-fleece har en høj nyttiggørelseskapacitet og hynder Trämeland-madrassedækkene.

- bomuld og bomuld er et af de mest kendte og mest udbredte naturlige materialer. Bomuld er åndbar og meget slidstærkt og er derfor særligt velegnet til brug som madrasovertrækstof.

- blødt skum. Dette er polyurethanskum. Blødt skum har et godt mikroklima, på grund af dets åndbarhed og god varmeisolering er det velegnet til babyer med allergier.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Vores Topsellers

Träumeland Wagon madras Vask 82 x 46 cm
175 kr
171 kr