Erstatningsforslag til udsolgte produkter

TRÄUMELAND tæppe LUNA 60 x 40 cm
p.t. udsolgt
Pris
170 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A024172

EAN: 4029263021436

TRÄUMELAND tæppe LUNA 60 x 40 cm
TRÄUMELAND tæppe LUNA

Träumeland babytæppe LUNA skaber et perfekt, naturligt sengeklima. LYOCELL fremstilles af naturfibre udvundet af træ via miljøskånende proces. LYOCELL’s særlige fordel ligger i dets høje fugtighedsmanagemen: Signifikant bedre ånding og dobbelt så høj optagelsesevne af vanddamp gør denne naturfiber usammenlignelig.

LYOCELL er vaskbar og dermed velegnet for allergikere. Tæppet bliver straks varmt, dog ledes den overskydende varme op. Ydrestoffet er micro-lyocell-finsatin, som begejstrer ved sin silkeagtige greb og giver tæåået enestående smidighed.

Leveringen inkluderer:
1 tæppe 60 x 40 cm (140g)

Betrækstof: 100% microlyocell, finsatin
Fyld: 80% lyocell, 20% kapok

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - TRÄUMELAND tæppe LUNA 60 x 40 cm
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
41 Bedømmelse
 
31
 
4
 
6
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers