Träumeland Sommer sovepose "to GO" star gråTräumeland Sommer sovepose "to GO" star grå

Träumeland Sommer sovepose "to GO" star grå


Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

Pris
302 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A304013

Träumeland Sommer sovepose "to GO" star grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Du har lavet din seng, så sov nu i den. Dette ordsprog gælder også for de mindste af os. Spædbørn og småbørn har normalt brug for mindst 14 timers søvn om dagen. Et optimalt søvnmiljø er afgørende for barnets sundhed. Kombinationen af den rigtige madras og en åndbar babysovepose hjælper med at forhindre skadelig luft- og varmeophobning i babyens krybbe.

Det anbefales at bruge en åndbar babysovepose, som kan tilpasses til den fremherskende rumtemperatur. Hvis det er særligt varmt, er det tilstrækkeligt at give barnet den lette bomuldssæk på. Ved køligere temperaturer anvendes en yderpose, f.eks. af klimavenlige TENCEL®-naturfibre. Hvis det er rigtig koldt, kan den ydre og den indre sæk simpelthen kombineres.

I kampen mod varmeophobning scorer LIEBMICHs babysovepose fra Träumeland også med en innovativ funktion: Det er den første babysovepose, der ånder! Dette er muligt takket være to ventilationsspalte, som nemt kan åbnes og lukkes med en lynlås - alt efter rumtemperaturen og den nødvendige lufttilførsel. Hvad skal man ellers overveje, når man køber en sovepose til babyer?

 • Bestem den rigtige størrelse (nok frihed til at boltre dig og tilpas i halsudskæring og ærmegab).
 • Vælg det rigtige materiale: Naturfibren TENCEL™ giver en betydelig større fugtabsorption.
 • Tilstrækkelig ventilation for at undgå varmeophobning Trykknapper skal foretrækkes frem for knapper på grund af risikoen for kvælning
 • Ingen bånd eller snore
 • En sovepose, der vokser med barnet, er praktisk og sparer også penge
 • Materialer med lav emission for en sikker og sund babysøvn

Produktdetaljer:
 • Materiale: 100 % bomuld; Fyld: 70 % polyester, 30 % TENCEL®
 • Kan vaskes ved op til 60 °C
 • Egnet til tørretumbler
 • Sikker gang og bevægelsesfrihed under søvn
 • Ingen varmeophobning takket være den dobbelte justerbare ventilation
 • Garanteret testet for antimon og forurenende stoffer
 • Sundt soveklima takket være naturfibre af høj kvalitet
 • Inklusive bamseophæng
Spørgsmål og svar
 • Hvorfor skal mit barn sove i en sovepose?
Soveposer er et bedre alternativ til tæpper, fordi du ved at bruge babysoveposer i stedet for traditionelle dyner i høj grad reducerer risikoen for varmeudvikling eller for at overdække dit barn.
 • Hvilken størrelse passer til min baby?
Den rigtige størrelse af soveposen afhænger først og fremmest af barnets højde. Vores tip: For at sikre, at dit barn kan bevæge sig frit, bør afstanden mellem fødderne og soveposens bund ikke være mindre end 10 cm.

For at være på den sikre side bør du dog foretage målinger:

Kroppens længde
= - hovedets længde
= + 10 cm
= den rigtige størrelse til soveposen
 • Hvilket tøj skal min baby have på i soveposen?
Mange forældre er lidt usikre, når det kommer til nattøj. Er barnet for varmt, eller fryser det? For ligesom der er varme sommernætter og kølige vintermåneder udenfor, er der også temperaturforskelle om natten i børneværelset. For at sikre dit barn en god søvn er det vigtigt at justere nattøjet optimalt for at sikre en god søvn. Vi ønsker ikke at komme med nogen generelle udtalelser her. En ting er dog afgørende: Du bør ikke lade dig narre af tykkelsen af soveposens materiale, da materialerne har forskellige varmeværdier.
Måleenheden "TOG" kan anvendes som en vejledning. "TOG" viser tekstilers termiske modstandsdygtighed og fortæller dig, hvor varmt dit barn har det i soveposen ved en bestemt rumtemperatur. Jo højere "TOG"-værdi, jo varmere er barnet. Soveposer har forskellige "TOG-værdier". LIEBMICH-soveposen har en "TOG-værdi" på 2,5!
 • Plejetips
Brug et mildt rengøringsmiddel uden optiske blegemidler til vask.

Tilbehør

Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Vores Topsellers

Träumeland Sommer sovepose "to GO" star grå
Träumeland Sommer sovepose "to GO" star grå
302 kr