Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH TENCEL stjerner gulTräumeland Sommer sovepose LIEBMICH TENCEL stjerner gul

Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH TENCEL stjerner gul


Størrelsesguide
Variant:
 • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH TENCEL stjerner gul
 • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH TENCEL Kirsebær
 • Träumeland sommer sovepose LIEBMICH TENCEL anker
 • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH TENCEL stjerner grå

Pris
224 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287552

Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH TENCEL stjerner gul
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Når du lægger din seng, så lyver du. Dette ordsprog gælder også for de yngste blandt os. Børn og småbørn har normalt brug for mindst fjorten timers søvn om dagen. Et optimalt sovemiljø er vigtigt for babyens helbred. Kombinationen af ??den rigtige madras og en åndbar baby-sovepose hjælper med at forhindre skadelig luft og varmeopbygning i babysengen.

Det anbefales en åndbar baby-sovepose, som kan justeres til den gældende stuetemperatur så bedst muligt.

I kampen mod varmeopsamling scorer LIEBMICH TENCEL sommer sovepose fra Träumeland også med en innovativ funktion: Det er den første baby sovepose, der trækker vejret! Dette gøres muligt med to ventilationsspalter, der let kan åbnes og lukkes med en lynlås - afhængigt af stuetemperatur og den nødvendige luftforsyning.

produktoplysninger:
 • Materiale: 70% naturlig fiber TENCEL ™, 30% bomuld
 • Vaskbar op til 60 ° C
 • >
 • Egnet til tørretumblere
 • TOG-værdi: 0,5
 • Undgår sved
 • Fra bæredygtig naturlig fiber
 • Hudvenlig & blød
 • Ingen varmeakkumulering takket være ventilationsslids
 • Med sikkerheds-lynlås
 • Uden optiske lysere
 • Design: Stjerner gul
 • >


Justerbar ventilation
Ventilationsspalten ved foden af ??sommerens sovepose kan åbnes med en lynlås og giver således en optimal luftforsyning i henhold til dine behov. Dette modvirker overophedning af babyen. Den sovepose, der trækker vejret - for sikker og sund babysøvn.

Garanteret testet for skadelige stoffer
Kvaliteten af ??produkterne er især Träumeland vigtig, hvorfor alle produkter har blevet testet flere gange og uafhængigt af skadelige stoffer og er påviseligt egnede til brug i babysenge. En skånsom produktion og en omhyggelig udvælgelse af materialer er et spørgsmål om Träumeland kursus!

Perfekt soveklima
Soveposen er ikke kun vidunderligt kos, men også lavet af højeste kvalitet materialer. TENCEL ™ -fiberen, der bruges i kombination med polyester, absorberer markant mere fugtighed end bomuld, hvilket sikrer et endnu tørrere og sundere soveklima.

Spørgsmål og svar
 • Hvorfor skulle jeg foretrække en sovepose til mit barn i stedet for et tæppe?
S-soveposer bør foretrækkes frem for tæpper, da de ikke kan sparkes væk eller trækkes over hovedet. Dette forhindrer overophedning på grund af varmeakkumulering og sikrer en sikker og sund babysøvn.
 • Hvilken soveposestørrelse skal jeg vælge til min baby?
Den passende størrelse på baby-soveposen afhænger primært af barnets højde. Vores tip: For at sikre, at din baby ikke behøver at sparke, skal afstanden mellem fødderne og bunden af ??soveposen ikke være mindre end 10 cm.

Dog for at være på den sikre side målinger skal tages:

Kropslængde
= - hovedlængde
= + 10 cm
= korrekt størrelse til sovepose
 • Hvilke tøj skal min baby slid i soveposen?
Mange forældre er lidt usikre på emnet søvnøj. Er babyen for varm, eller fryser han eller hun? For ligesom der er varme sommernætter og kølige vintermåneder udenfor, er der også temperaturforskelle om natten i børnenes værelse. For at give babyen mulighed for at sove forsvarligt, er det vigtigt at tilpasse sovetøjet optimalt. Vi ønsker ikke at fremsætte nogen generelle udsagn her. Én ting er dog væsentlig: Du skal ikke narre af tykkelsen på soveposematerialet, fordi materialerne har forskellige varmeværdier.
Måleenheden ""TOG"" kan bruges som vejledning. ""TOG"" viser tekstilens termiske modstand og giver information om, hvor varm din baby vil være i en sovepose ved en bestemt stuetemperatur. Jo højere værdien ""TOG"" er, jo varmere er babyen. Soveposer har forskellige ""TOG-værdier"". LIEBMICH sommer sovepose har en ""TOG-værdi"" på 0,5!
 • Plejetips
Brug et mildt rengøringsmiddel uden optiske lysere til vask.

Du kan finde LIEBMICH brugsanvisning til soveposen hele sæsonen her! "

Tilbehør

Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Vores Topsellers

Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH TENCEL stjerner gul
224 kr