Lige nu: 10x babypoints ♡
Lige nu: 10x babypoints ♡
saml ekstra points
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster
Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster
Størrelsesguide
Variant:
  • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH starlet grå
  • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH kaktuskærlighed
  • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster
  • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Lille bjørn
  • +5

Pris
219 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A287539

Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Som man reder sin seng, så ligger man. Dette ordsprog gælder også for de yngste blandt os. Babyer og småbørn har generelt brug for mindst fjorten timers søvn i døgnet. Et optimalt sovemiljø er afgørende for et barns sundhed. Kombinationen af den rigtige madras og en åndbar babysovepose hjælper med at forhindre skadelig luft- og varmeopbygning i tremmesengen.

En åndbar babysovepose, der kan justeres til den fremherskende rumtemperatur, anbefales.

I kampen mod ophobning af varme scorer LIEBMICH-sommersoveposen fra Träumeland også med en innovativ specialfunktion: Det er den første babysovepose, der ånder! Det er muligt takket være to ventilationsåbninger, som nemt kan åbnes og lukkes med en lynlås - afhængigt af rumtemperaturen og den nødvendige lufttilførsel.

Detaljer om produktet:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes ved op til 60 °C
  • Velegnet til tørretumbling
  • TOG-værdi: 0,5
  • Luftig og let
  • Ingen ophobning af varme takket være ventilationsåbning
  • Med tiger sikkerhedslynlås
  • Uden optisk hvidt
  • Design Blomstret

Justerbar ventilation
Ventilationsåbningen i fodenden af sommersoveposen kan åbnes med en lynlås, så lufttilførslen er optimal efter behov. Det forhindrer, at barnet bliver overophedet. Soveposen, der ånder - for sikker og sund babysøvn.

Garanteret testet for skadelige stoffer
Kvaliteten af produkterne er særlig vigtig for Träumeland , og derfor er alle produkter blevet uafhængigt testet flere gange for skadelige stoffer og har vist sig at være egnede til brug i barnesengen. Skånsom produktion og omhyggelig udvælgelse af materialer er en selvfølge for Träumeland !

Spørgsmål og svar
  • Hvorfor skal jeg vælge en sovepose til mit barn i stedet for en dyne?
Soveposer bør foretrækkes frem for tæpper, da de ikke kan gemmes væk eller trækkes over hovedet. Det forhindrer overophedning på grund af varmeophobning og sikrer en sikker og sund søvn for din baby.
  • Hvilken størrelse sovepose skal jeg vælge til min baby?
Den rigtige størrelse babysovepose afhænger først og fremmest af barnets kropsstørrelse. Vores tip: For at sikre, at din baby har plads nok til at bevæge sig rundt, bør afstanden mellem fødderne og bunden af soveposen ikke være mindre end 10 cm.

For at være på den sikre side bør du dog tage et mål:

kropslængde
= - hovedlængde
= + 10 cm
= korrekt størrelse på soveposen
  • Hvilket tøj skal min baby have på i soveposen?
Mange forældre er lidt usikre, når det kommer til nattøj. Har barnet det for varmt, eller fryser det? Ligesom der er varme sommernætter udenfor og kølige vintermåneder, er der også temperaturforskelle i børneværelset om natten. For at sikre, at den lille får en god nats søvn, er det vigtigt at tilpasse nattøjet derefter. Vi ønsker ikke at komme med nogen generelle udtalelser her. En ting er dog vigtig: Lad dig ikke narre af tykkelsen på soveposens materiale, da materialerne har forskellige termiske værdier.
Måleenheden "TOG" kan bruges som en guide. "TOG" viser tekstilers termiske modstand og fortæller dig, hvor varmt dit barn vil have det i en sovepose ved en bestemt rumtemperatur. Jo højere TOG-værdi, jo varmere vil din baby have det. Soveposer har forskellige "TOG-værdier". LIEBMICH-sommersoveposen har en "TOG-værdi" på 0,5!
  • Tip til pleje
Brug et mildt vaskemiddel uden optisk hvidt til vask.

Du kan finde LIEBMICHs brugsanvisning til helårssoveposen her!

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster
5
134 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 112
 
4 stjerner
| 18
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster
Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster
219 kr