Mode: Op til 30% rabat
Mode: Op til 30% rabat
Kun idag:
Spar stort
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH BlomsterTräumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster

Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster


Størrelsesguide
Variant:
 • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster
 • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH starlet grå
 • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH kaktuskærlighed
 • Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Lille bjørn

Pris
199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287539

Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Når du lægger din seng, så lyver du. Dette ordsprog gælder også for de mindste blandt os. Spædbørn og småbørn har normalt brug for mindst fjorten timers søvn om dagen. Et optimalt sovemiljø er vigtigt for babyens helbred. Kombinationen af ??den rigtige madras og en åndbar baby-sovepose hjælper med at forhindre skadelig luft og varmeopbygning i babysengen.

Det anbefales en åndbar baby-sovepose, som kan justeres til den gældende stuetemperatur så bedst muligt.

I kampen mod varmeopsamling scorer LIEBMICH sommer sovepose fra Träumeland også med en nyskabende funktion: det er den første baby sovepose, der trækker vejret! Dette gøres muligt med to ventilationsspalter, der let kan åbnes og lukkes ved hjælp af en lynlås - afhængigt af stuetemperatur og den nødvendige luftforsyning.

produktoplysninger:
 • materiale: 100% bomuld
 • Vaskbar op til 60 ° C
 • Egnet til tørretumblere
 • TOG-værdi: 0,5
 • Luftigt & lys
 • Ingen varmeakkumulering takket være ventilationsspalten
 • Med sikkerheds-lynlås
 • Uden optiske lysere
 • Design Blomster


Justerbar ventilation
Ventilationsslidsen ved foden af ??sommerens sovepose kan åbnes med en lynlås og giver således en optimal lufttilførsel efter dine behov . Dette modvirker overophedning af babyen. Den sovepose, der trækker vejret - for sikker og sund babysøvn.

Garanteret testet for skadelige stoffer
Kvaliteten af ??produkterne er især Träumeland vigtig, hvorfor alle produkter har blevet testet flere gange og uafhængigt af skadelige stoffer og er påviseligt egnede til brug i babysenge. En blid produktion og et omhyggeligt valg af materialer er et spørgsmål om Träumeland-kursus! Spørgsmål og svar
 • Hvorfor skulle jeg foretrække en sovepose til mit barn i stedet for et tæppe?
SS-soveposer bør foretrækkes frem for tæpper, da de ikke kan sparkes væk eller trækkes over hovedet. Dette forhindrer overophedning på grund af varmeakkumulering og sikrer en sikker og sund babysøvn.
  <
 • Hvilken størrelse sovepose skal jeg vælge til min baby?
Den passende størrelse af baby sovepose er primært baseret på barnets højde. Vores tip: For at sikre, at din baby er fri for bolt, bør afstanden mellem fødderne og bunden af ??soveposen ikke være mindre end 10 cm.

For at være på den sikre side, skal du dog mål igen:

Kropslængde
= - hovedlængde
= + 10 cm
= rigtige størrelse til sovepose
  <<<
 • Hvilke tøj skal min babytøj i en sovepose?
Mange forældre er lidt usikre på emnet soveklæde. Er babyen for varm, eller fryser han eller hun? For ligesom der er varme sommernætter og kølige vintermåneder udenfor, er der også temperaturforskelle om natten i børnenes værelse. For at give babyen mulighed for at sove forsvarligt, er det vigtigt at tilpasse sovetøjet optimalt. Vi ønsker ikke at fremsætte nogen generelle udsagn her. Én ting er dog væsentlig: Du skal ikke narre af tykkelsen på soveposematerialet, fordi materialerne har forskellige varmeværdier.
Måleenheden ""TOG"" kan bruges som vejledning. ""TOG"" viser tekstilens termiske modstand og informerer hvor varm din baby vil være i en sovepose ved en bestemt stuetemperatur. Jo højere værdien ""TOG"" er, jo varmere er babyen. Soveposer har forskellige ""TOG-værdier"". LIEBMICH sommer sovepose har en ""TOG-værdi"" på 0,5!
 • Plejetips
Brug et mildt rengøringsmiddel uden optiske lysere til vask.

Du kan finde LIEBMICH instruktionsmanual til soveposen hele sæsonen her! "

Tilbehør

Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Vores Topsellers

Träumeland Sommer sovepose LIEBMICH Blomster
199 kr