Träumeland Sommer sovepose Liebmich Bamboo Summer Rain
-12%
Träumeland Sommer sovepose Liebmich Bamboo Summer Rain

Träumeland Sommer sovepose Liebmich Bamboo Summer Rain


Størrelsesguide
Variant:
 • Träumeland Sommer sovepose Liebmich Bamboo Summer Rain
 • Träumeland Sommer sovepose Liebmich Bamboo Summer Rain

222 kr
Pris
195 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
27 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A304018

Träumeland Sommer sovepose Liebmich Bamboo Summer Rain
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Du har lavet din seng, så sov nu i den. Dette ordsprog gælder også for de mindste af os. Spædbørn og småbørn har normalt brug for mindst 14 timers søvn om dagen. Et optimalt søvnmiljø er afgørende for barnets sundhed. Kombinationen af den rigtige madras og en åndbar babysovepose er med til at forhindre skadelig luft- og varmeophobning i babysengen.

Det anbefales at bruge en åndbar babysovepose, som bedst muligt kan tilpasses til den herskende rumtemperatur.

I kampen mod varmeophobning scorer LIEBMICH TENCEL sommersoveposen fra Träumeland også med en innovativ funktion: Det er den første babysovepose, der ånder! Dette er muligt takket være to ventilationsspalte, som nemt kan åbnes og lukkes med en lynlås - alt efter rumtemperaturen og den nødvendige lufttilførsel.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 70% naturfiber TENCEL™ , 30% bomuld
 • Kan vaskes ved op til 60 °C
 • Egnet til tørretumbler
 • TOG-værdi: 0,5
 • Forhindrer sveddannelse
 • Fremstillet af bæredygtige naturfibre
 • Hudvenlig og blød
 • Ingen varmeophobning takket være ventilationsspalten
 • Med tiger sikkerhedslynlås
 • Uden optiske blegemidler
 • Design : Anker

Justerbar ventilation
Ventilationsspalten i foden af sommersoveposen kan åbnes ved hjælp af en lynlås og giver dermed en optimal lufttilførsel efter behov. Dette modvirker overophedning af barnet. Soveposen, der ånder - for sikker og sund babysøvn.

Garanteret testet for skadelige stoffer
Kvaliteten af produkterne ligger Träumeland særligt på sinde, og derfor er alle produkterne blevet testet flere gange uafhængigt for skadelige stoffer og er beviseligt egnet til brug i babysenge. En omhyggelig produktion og omhyggelig udvælgelse af materialer er en selvfølge for Träumeland !

Perfekt soveklima
Soveposen er ikke kun dejlig nuttet, men også lavet af materialer af højeste kvalitet. TENCEL™-fibrene, der anvendes i kombination med polyester, absorberer betydeligt mere fugt end bomuld og sikrer dermed et endnu tørrere og sundere soveklima.

Spørgsmål og svar
 • Hvorfor skal jeg foretrække en sovepose i stedet for en dyne til mit barn?
Soveposer bør foretrækkes frem for tæpper, da de ikke kan puttes væk eller trækkes over hovedet. Dette forhindrer overophedning på grund af varmeophobning og sikrer en sikker og sund babysøvn.
 • Hvilken størrelse sovepose skal jeg vælge til min baby?
Den rigtige størrelse af soveposen afhænger først og fremmest af barnets højde. Vores tip: For at sikre, at dit barn kan bevæge sig frit, bør afstanden mellem fødderne og soveposens bund ikke være mindre end 10 cm.

For at være på den sikre side bør du dog foretage målinger:

Kroppens længde
= - hovedets længde
= + 10 cm
= den rigtige størrelse til soveposen
 • Hvilket tøj skal min baby have på i soveposen?
Mange forældre er lidt forvirrede, når det kommer til nattøj. Er barnet for varmt, eller fryser det? Ligesom der er varme sommernætter og kølige vintermåneder udenfor, er der også temperaturforskelle i børneværelset om natten. For at sikre dit barn en god søvn er det vigtigt at justere nattøjet optimalt for at sikre en god søvn. Vi ønsker ikke at komme med nogen generelle udtalelser her. En ting er dog afgørende: Du bør ikke lade dig narre af tykkelsen af soveposens materiale, da materialerne har forskellige varmeværdier.
Måleenheden "TOG" kan anvendes som en vejledning. "TOG" viser tekstilers termiske modstandsdygtighed og fortæller dig, hvor varmt dit barn vil få det i soveposen ved en bestemt rumtemperatur. Jo højere "TOG"-værdi, jo varmere er barnet. Soveposer har forskellige "TOG-værdier". LIEBMICH sommersoveposen har en "TOG-værdi" på 0,5!
 • Plejetips
Brug et mildt rengøringsmiddel uden optiske blegemidler til vask.

<a href=https://www.traeumeland.com/upload/content/downloads/liebmich_gebrauchsanweisung.pdf>Du kan finde LIEBMICH-brugsanvisningen til helårs-soveposen her!

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Träumeland Sommer sovepose Liebmich Bamboo Summer Rain
4.5
19 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Träumeland Sommer sovepose Liebmich Bamboo Summer Rain
Träumeland Sommer sovepose Liebmich Bamboo Summer Rain
222 kr
195 kr