Träumeland Side DESIGN lejepude 13 - grå
-17%
Variant:
  • Träumeland Side bærende pad grå fugle
  • Träumeland Side pudebetræk grå stjerner
  • Träumeland Side DESIGN lejepude 13 - grå

Vejl. pris¹
223 kr
Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
37 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A277190

EAN: 9120064850852

Träumeland Side DESIGN lejepude 13 - grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Takket være de fine EPS-perler tilpasser sidepuden på Träumeland sig til barnets hoved og krop og giver det støtte og skaber en grænse, der fremmer at falde i søvn og sove igennem. Positioneringspuden giver din baby den sædvanlige modstand og varme, den er vant til fra livmoderen.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: 98cm
  • Indvendigt og ydre låg: 100% bomuld
  • Cover: Vaskbar ved 40 ° C
  • Cover: Vaskbar op til 40 ° C
The Träumeland sygepude har en lang række anvendelser: Det understøtter siddende eller liggende og sikrer en afslappet søvn. Takket være fyldningen af ??fine, EPS-mikroperler med lavt støj, tilpasser ammepuden perfekt til kroppens form og dermed den voksende mave.

Under amning: Hvornår babyen fødes, ammepuden hjælper moren med at have mindst en hånd fri under amning. Derudover lettes moders arme, skuldre, nakke og rygmuskler, da babyens vægt ligger på puden under amning.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Träumeland Side DESIGN lejepude 13 - grå
4.5
9 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Träumeland Side DESIGN lejepude 13 - grå
Träumeland Side DESIGN lejepude 13 - grå
Vejl. pris¹ 223 kr
186 kr