Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
Träumeland Roll madras Let 70 x 140 cm
Variant:
 • Träumeland Roll madras Let 60 x 120 cm
 • Träumeland Roll madras Let 70 x 140 cm

Vejl. pris¹
468 kr
Pris
461 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A277011

EAN: 9120064857967

Träumeland Roll madras Let 70 x 140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Alle Träumeland baby- og børnemadrasser er fremstillet med stor omhu på fabrikken i Østrig. Der bruges kun udvalgte materialer, som næsten udelukkende kommer fra Tyskland, Østrig og Schweiz.

Easy-madrassen fra Träumeland tilbyder et godt soveklima for dit barn takket være det bløde skum. Det er åndbart, har en god varmeisolering og et bomuldstæppe vatteret med en vaskbar hulfiber, den såkaldte ""vaskefleece"". Et andet kendetegn ved fleece-materialet er dets høje gendannelseskapacitet, der gør madrassen tilstrækkelig polstret.


Produktdetaljer:
 • Dimensioner: bredde x længde x højde 70 x 140 x 9 cm
 • Madras-kerne: 100% polyurethan (blødt skum)
 • Afdækning med vasket fleece
 • dæksel aftageligt og vaskbart
 • Åndbart blødt skum
 • Madrasovertræk: 100% bomuld, quiltet med 100% polyester (vaske fleece)
 • Vaskbar op til 60 ° C
 • Velegnet til tørretumbler

Spørgsmål og svar

Valg af så forskellige modeller gør beslutningen ikke let. Vi tilbyder derfor et punktsystem, der tjener en hurtig og sikker orientering gennem vores babymadras-program: Jo højere kvalitetspunkter en madras er, jo højere er kvalitetstiger. Grundlæggende er det nødvendigt at overveje et par faktorer og kontrollere deres egen betydning: En god ventilation, materialet og yderligere funktioner.

 • Hvilket betræk skal jeg vælge til mine madrasser?
Flere oplysninger på: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

 • Hvilken kerne skal jeg vælge til min madras?
Detaljeret information på: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

materielle forhold

 • Min købte babymadras lugter ...
Nye madrasskerner kan undertiden have en ny lugt, som ikke kan slippe helt ud på grund af emballagen. Duften er ufarlig for babyen og forsvinder senest to til fire uger. Ideelt set bør du ventilere babymadrassen, før du bruger den udendørs for første gang, men sørg for, at babymadrassen ikke bliver våd eller står direkte i solen. Alle Träumeland-madrasser er testet for skadelige stoffer flere gange af uafhængige testinstitutter og er glimrende egnede til brug i babysengen.

 • Kernen i babymadrasen er pludselig gul - hvad skal jeg gøre?
Bare rolig - en gul madraskerne er helt ufarlig. Hvert skum bliver gulligt, når det udsættes for sollys eller kunstigt lys. Dette er helt ufarligt og på ingen måde farligt eller skadeligt for din baby.

 • Min babymadras har pludselig en hul
The dækker til babymadrassen er vatteret på indersiden med en fleece. Denne fleece mister noget af sin volumen ved første brug. Hvis dit barn altid sover på det samme sted på madrassen, kan det se ud til at være et hul, da hovedet hviler på madrassen på bestemte punkter. Hvis du placerer dit barn på forskellige dele af madrassen, eller hvis barnet bevæger sig mere på babymadrassen senere, komprimeres fleece på hele dækslet, og ""hul"" forsvinder igen. Denne komprimering af dækslet er ikke en ulempe for dit barn.

 • Er madraskerne også vaskbar?
Nej. Träumeland bruger et vandbaseret klæbemiddel til produktionen, de enkelte dele vil blive løsnet.

krav til fugtbeskyttelse

 • Do Jeg har brug for en ekstra støtte til den integrerede fugtbeskyttelse i dækslet?
For babymadrasser med ""sleep Träumeland safety"" eller ""sleep dry"" dækker behøver du ikke en ekstra pude til at beskytte mod vådhed, forudsat at babyen har en ble. Disse dæksler har fugtbeskyttelsesfunktionen integreret i madrasdækslet. Yderligere fugtbeskyttelsespuder stopper ikke kun fugt, men også ventilation og bør derfor ikke bruges.

 • Hvornår kan jeg begynde at bruge et lufttæt fugtbeskyttelseslag?
Vi anbefaler, at du kun bruger vandtætte eller lufttætte fugtbeskyttelsespuder, når dit barn er rent. I løbet af de første to leveår skal du undgå lufttætte materialer i barnesengen. I denne alder dækker madrassen Träumeland ""søvn sikkerhed"" og ""søvn frisk"" beskytter madraskerne tilstrækkeligt."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Träumeland Roll madras Let 70 x 140 cm
4.5
93 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 76
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Träumeland Roll madras Let 70 x 140 cm
Träumeland Roll madras Let 70 x 140 cm
Vejl. pris¹ 468 kr
461 kr