Träumeland rede anker

Pris
684 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285275

EAN: 9120088883805

Träumeland rede anker
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babyboet, der trækker vejret - sover lige så sikkert som i mammas mave.
Hvad enten det er i en krybbe, som indsats i en sideseng eller blot i sofaen - med det nye baby Träumeland-rede sover den lille elskede overalt konsekvent sikkert , behagelig og frem for alt uden at svede.

produktdetaljer:

  • Madras af høj kvalitet til at beskytte rygsøjlen
  • Luftpermeabelt 3D-strikket stof
  • Voksende med dig
  • ydre stof: 70% Lyocell TENCEL, 30% bomuld
  • Påfyldning: fluffede fiberperler
  • Vaskbar ved 60 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Vores Topsellers

Träumeland rede anker
684 kr