Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Träumeland ammepude lille sky
Variant:
  • Träumeland ammepude lille sky
  • Träumeland Ammepude stjernedrøm grå

Pris
447 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277186

EAN: 9120064859374

Träumeland ammepude lille sky
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den koselige ammepude med en bomuldsafdækning i fortryllende sky Design - sørger for en behagelig graviditet og afslapning under amning.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: ca. 190 x 35 cm
  • Den langvarige, lavt støj-fyldning lavet af EPS-perler sikrer et koseligt, koseligt polstring.
  • Sygepude: Vaskes ved 40 ° C
  • Cover: 100% bomuld
  • Cover: Vaskbar op til 60 ° C
Ammehynden Träumeland har en lang række anvendelser: < strongIn der Schwangerschaft: Det understøtter at sidde eller ligge og sikrer en afslappet søvn. Takket være fyldningen af ??fine, EPS-mikroperler med lavt støj, tilpasser ammepuden perfekt til kroppens form og dermed den voksende mave.

Under amning: Hvornår babyen fødes, ammepuden hjælper moren med at have mindst en hånd fri under amning. Derudover lettes moders arme, skuldre, nakke og rygmuskler, da babyens vægt ligger på puden under amning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Vores Topsellers

Träumeland ammepude lille sky
Träumeland ammepude lille sky
447 kr