Träumeland Ammepude Lille bjørn
Variant:
  • Träumeland Ammepude Lille bjørn
  • Träumeland Ammepude stjernedrøm grå
  • Träumeland Ammepude Blomster

Pris
492 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285350

EAN: 9120088883935

Träumeland Ammepude Lille bjørn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den særdeles fortryllende ammepude med bjørne-Design giver en behagelig graviditet og afslapning under amning.

Produktdetaljer:
  • størrelse: ca. 190 x 35 cm
  • Den holdbare EPS-perleudfyldning med lav støj giver en koselig, koselig pude
  • Sygepude: Vaskbar ved 40 ° C
  • Cover: 100% bomuld
  • Cover: Vaskbar op til 40 ° C
Träumeland ammepude har en lang række mulige anvendelser:

Under graviditet: Det understøtter dig, når du sidder eller ligger og sikrer en afslappet søvn. Takket være fyldningen af ??fine, EPS-mikroperler med lavt støj, tilpasser ammepuden perfekt til kroppens form og dermed den voksende mave.

Under amning: Når baby fødes, ammepuden hjælper moren med at have mindst en hånd fri under amning. Derudover lettes moders arme, skuldre, nakke- og rygmuskler, da babyens vægt hviler på puden under amning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Vores Topsellers

Träumeland Ammepude Lille bjørn
Träumeland Ammepude Lille bjørn
492 kr