»BLACK FRIDAY RABAT!«
»BLACK FRIDAY RABAT!«
Spar i dag:
10 % eller 100kr
00
tim
00
min
00
sek
Tr „umeland Sovepose stjerne bl
Størrelsesguide

Pris
192 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A227662

Tr „umeland Sovepose stjerne bl
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"N † r du l'gger din seng, skal du ligge p † den. Dette ordsprog g'lder ogs † for de mindste blandt os: babyer og sm † b ›rn har normalt brug for mindst fjorten timere s› vn om dage. Et optimalt sovemilj ›er vigtigt til babyer helbred. Kombinationen af ???? den rigtige madras og en † ndbar baby-sovepose hj'lper med at forhindre skadelig luft og varmeopbygning i babysengen.

Vi anbefaler en † ndbar baby-sovepose, der kan justeres til den g'ldende stuetemperatur som bedst mul. 3-i-1-systemer, en kombination af indre og ydre s'kke, der kan kombineres individuelt, er det velegnede hende. Hvis det er s'rlig varmt, er det perfekt tilstr'kkeligt til fordel for den lette bomuldss'k ind til babyen. En ydre s'k, for eksempel lavet af klimavenlige TENCEL © naturlige fiber, bruges ik ›ligere temperaturer. N † r det er rigtig koldt, kan den ydre og den indre s'k lade kombineres.

I kampen mod varmeopsamling scorer LIEBMICH baby sovepose ogs † fra en nyskabende funktion: det er den f ›rste baby sovepose der † nder! Dette g ›res mul med med til ventilationsspalter, der let kan † bnes og lukkes ved hj'lp af en lynl † s - afhængig af stuetemperatur og den› dvendige luftforsyning. Hvad ellers skal du passe p †, n † r du k ›ber en baby sovepose?

 • Voks ud, vokser ikke ind, f † res'kken m † ikke v're for stor, s † barnet kan ikke glide ind og kv'les. For ved f † en optimal pasform skal en voknes fingerpasse mellem nakken og udsk'ringen
 • Hvis soveposen er for store, er der risiko for at k ›le ned
 • En sidel † s er praktisk s † du kan † bne hele fodafsnittet og komfortabelt indpakke det om natten
 • Jeg ændrer til knapper forhindrer lynl † se ukontrolleret varmetab


produktdetaljer:
 • ydre stof: 100% bomuldsfyldning: 70% polyester, 30% TENCEL ©
 • Vaskbar til 60 ø C
 • Velegnet til t ›rretumblere
 • Ingen varmeakkumulering takket v're dobbelt justerbar bar
 • Garanteret antimon og forurenende stof
 • Sundt soveklima gennem naturlige fibre af h› j kvalitet
 • Inklusiv bj ›rneoph'ng
 • Vokser med dig gennem justerbare stropper (med hjerteformede pressestifter)
 • All-round lynl † s til nem udskiftning
 • >
Sp ›rgsm † l og svar
 • Hvorfor skal med barn sove i en sovepose?
Så er det muligt at alternativt tippe, for at bruge baby-soveposer i stedet for traditionelle dyner reducerer risikoen for varmeopbygning eller afkald på din baby markant.

  < Hvilken st ›rrelse er rigtig til min baby?
Den passende st ›rrelse p † baby-soveposen afh’nger prim’rt af barnets h› jde. Vores tip: For at sikre, at din baby ikke behøver at være sparke, skal afstand mellem mellem f ›dderne og bunden af ???? soveposen ikke v're mindre ende 10 cm.
F ›lgende tabel med vejledningsv'rdier hj'lper dig med at tr'ffe dit valg:


For at v're p † den sikre side skal der hund forudser m † hænge:

Kropsl'ngde
= - hovedl'ngde
= + 10 cm
= h ›jre st› rrelse til sovepose

 • Hvilke t ›j skal min baby gled i soveposen?
Mange for'ldre er lidt usikre p † nattøj. Er babyen til varm, eller fryser han eller hun? For ligesom der er varme sommernotter og k ›lige vinterm † neder udenfor, er der ogs † temperaturforskning om natten ib› rnenes v'relse. For at give babyen mulighed for at sove forsvarligt, er det vigtigt ved tilpasse sovet ›jet optimalt. Vi ›nsker ikke at frems'tte nogen generelle udsagn hende. n ting er hund v's faktisk: Du skal ikke narre af tykkelsen p † soveposematerialet, fordi materialerne har forskellige varmev'rdier.
M † leenheden ""TOG"" kan bruges som vejledning. ""TOG"" viser tekstilens termiske modstand og informerer hvor varm din baby vil være i en sovepose ved en bestemt stuetemperatur. Jo h ›jere v'rdien"" TOG ""er, jo varmere er babyen. Soveposer har forskellige ""TOG-v'rdier"". LIEBMICH sovepose har en ""TOG-v'rdi"" p † 2,5!

Du kan se LIEBMICH instruktionsmanual til soveposen hele s'sonen her! "

Tilbehør

Pris
137 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Tr „umeland Sovepose stjerne bl
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
13 Bedømmelse
 
11
 
1
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Tr „umeland Sovepose stjerne bl
192 kr