toTs Pusletaske Duett sort
  • toTs Pusletaske Duett beige

799 kr
Pris
702 kr
Fri fragt
Du sparer
97 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A246211

toTs Pusletaske Duett sort
Alsidige, slidstærke og utroligt elegante, Duet-pusletaske af smarTrike®. Der er ingen grund til at gå på kompromis med mode og plads til at tage alt tilbehør til din baby. Den helt nye stilfulde og rummelige Duet-pusketaske opfylder alle moderens behov. Den er fyldt med omfattende tilbehør til mødre til at nyde dagen med din baby: pusleunderlager, sideisoleret flaskelomme og indertaske, lommer til værdigenstande. Så at alt er let at finde. Lavet af ekstra let quiltstof til højeste kvalitet og holdbarhed. Skjulte sømme giver et rent udseende, stropper til forskellige muligheder giver ekstra komfort. Fås i sort og beige.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller

toTs Pusletaske Duett sort
799 kr
702 kr
Top mærker