Top B right   Toys® Stacking Tower Sjove dyrevenner
-24%
Vejl. pris¹
149 kr
Pris
113 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
36 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313358

EAN: 6939838146076

Top B right Toys® Stacking Tower Sjove dyrevenner
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Nu er den ved at blive vakkelvorn! Med det sjove pædagogiske legetøj "Stacking Tower - Funny Animal Friends" fra Top B right børn fra tre år opdager en verden af dyr og farver. Uanset om det er et klassisk spil med vakkelvorntårne eller et kreativt bygge- og konstruktionsspil - færdighedsspillet byder på endeløs sjov og mange forskellige spillemuligheder.

51 farvestrålende træklodser er trykt med søde dyremotiver. Sammen med forældre eller venner bygger børnene et højt tårn med murstenene. Derefter slår de med terningerne eller trækker et kort. Hvilket dyr kan man se på den? Uanset om det er en løve, hund eller frø - nu trækker de forsigtigt træklodsen med det angivne dyr ud af tårnet og stabler den dygtigt tilbage på toppen. Her er det nødvendigt med tålmodighed og en rolig hånd, for jo flere sten der mangler, jo mere vakkelvorn bliver den. Hvis tårnet vælter, er spillet slut, og en ny runde med stabling begynder.

Ud over de klassiske spilvarianter l aden indbyder de farverige træklodser også til at bygge. Børn konstruerer køretøjer, dyr eller huse og træner ikke kun deres kreativitet, men også deres smidighed og koordination. Mens de leger, lærer de om farver og dyr og bliver opfordret til at tale.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x dybde x højde): 8,8 x 7,5 x 22,5 cm
  • Materiale: bøgetræ, te-træ, vandbaseret maling
  • Indhold: 51 farverige træklodser med søde dyremotiver, 24 dyrekort, 1 terning, 1 spilmanual
  • Fremmer tålmodighed, smidighed, koordination, finmotorik og kreativitet
  • Alder: Fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Top B right Toys® Stacking Tower Sjove dyrevenner
5
12 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Top B right   Toys® Stacking Tower Sjove dyrevenner
Top B right Toys® Stacking Tower Sjove dyrevenner
Vejl. pris¹ 149 kr
113 kr