Top B right  Legetøj® Shelas drømmesoveværelse

Top B right Legetøj® Shelas drømmesoveværelse


Variant:
 • Top B right  Legetøj® Kevins hyggelige stue
 • Top B right  Legetøj® Simons luksus-badeværelse
 • Top B right  Legetøj® Bonnies solskinskøkken
 • Top B right  Legetøj® Shelas drømmesoveværelse

Pris
192 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330972

EAN: 6971325135293

Top B right Legetøj® Shelas drømmesoveværelse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Klassikere i børnehaven

Drømmehuset bliver til virkelighed - selv i små børneværelser eller på rejser. Shelas drømmesoveværelse fra Top B right Toys® inviterer børn til at opdage og lege. Det kærligt indrettede værelse er udstyret med masser af flytbare møbler. Sammen med dukken Shela, der er inkluderet i sættet, går børnene på opdagelse og sover lykkeligt i den komfortable seng.

Fortryllende tilbehør

Rummet, der er lavet af robust pap, kan hurtigt sættes op og er smukt dekoreret. Shelas drømmesoveværelse imponerer med et udvalg af tilbehør og flotte møbler, som børnene kan indrette efter eget ønske: En hyggelig seng inviterer dig til at slappe af og drømme. Sættet indeholder også to sengeborde med matchende lamper og et rummeligt klædeskab samt et spejl. Før du går i seng eller når du vågner, åbner Shela blot det bevægelige vindue, der er integreret i den robuste plastikramme, for at ventilere. Når du har spillet, skal forældrene blot folde rummet sammen og kan gemme det for at spare plads.

Ideel til rollespil

Når børnene leger med Shelas drømmesoveværelse, bliver de virkelig kreative, fordyber sig i en fantasifuld verden og oplever spændende eventyr. De skønne detaljer og det fortryllende tilbehør opfordrer store og små børn til at gribe, lege og opdage. Når de små dukkevenner finder på historier, bliver de kreative og udvider deres ordforråd på en legende måde. Uanset om det er alene eller sammen med venner, søskende eller forældre - fri leg fremmer kommunikation og sprogudvikling.

Sikre materialer og innovative Design

Som med alle andre Top B right Toys®-legetøj er der taget hensyn til sikre materialer og den højeste kvalitet. Plasten er særlig robust, og træet kommer fra bæredygtigt skovbrug tiger . Alle møbler har afrundede kanter og er lette at gribe fat i.

Legetøj fra Top B right Toys® har i over 30 år fulgt en simpel mission: at sætte gang i børns mange talenter. Det er derfor, at den naturlige trang til at opdage, som ethvert barn har, er i forgrunden i det pædagogiske legetøj. Top B right Toys® ledsager børn fra en tidlig alder på opdagelse i verden sammen med deres forældre. De bliver overvåget, mens de vokser, lærer mens de leger og udforsker deres omgivelser.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 25 x 18 x 18 x 18,5 cm
 • Fremmer hånd-øje-koordination, finmotorik og sociale færdigheder
 • Ideel til små børnehænder
 • Sikre og afrundede kanter
 • Indhold: 1 værelse, 1 plastikramme, 1 dukke, 1 seng, 2 sengeborde med tilhørende lamper, 1 klædeskab, 1 spejl
 • Materiale: Papir, krydsfiner, ABS, bøgetræ
 • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Top B right  Legetøj® Shelas drømmesoveværelse
Top B right Legetøj® Shelas drømmesoveværelse
192 kr