RABAT til 2. advent 🕯
RABAT til 2. advent 🕯
Kun idag:
Op til 700kr. EKSTRA!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Top B right   Legetøj® Giv spætten mad
pinkorblue anbefaler
p.t. udsolgt
Vejl. pris¹
149 kr
Pris
144 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313065

EAN: 6971325131264

Top B right Legetøj® Giv spætten mad
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fang ormen!
Den øverste B right Feed the Woodpecker-legetøjet er et lærerigt legetøj og er en perfekt gave. Farverige orme er gemt i en robust træstamme. Børnene spiller rollen som fuglemor i legetøjet og fanger orme, som de skal fodre fugleungerne med. Så snart børnene holder fuglemoderen tæt på insekterne, fanger de de små dyr takket være magneten. Det er bevist, at fangstspillet fremmer forholdet mellem forældre og barn.

Udvikling af finmotoriske færdigheder og meget mere
Det magnetiske legetøj fremmer ikke kun den fine motorik, men også bevægelserne af fingre, hænder og håndled. Desuden lærer børnene at håndtere et magnetisk håndtag og træner bevægelser og sekvenser, der støtter udviklingen af fysiske og geis tiger færdigheder.

Runde kanter
Det magnetiske legetøj er beregnet til drenge og piger fra 2 år. Legetøjet fremmer den fine motorik og har glatte kanter. Desuden bruger vi kun sikre og uskadelige farver for at sikre de små børns sikkerhed.

Øv dig i de første tal
"Der var fem små orme, og nu er den ene væk! Nu er der en, to, tre, fire!" Lær de første tal sammen med de små på en legende måde. Måske kan I synge en sjov sang sammen til den sammen? Drenge og piger fra 2 år elsker at opdage verden sammen med dig og lære nye ting.

Farvegenkendelse
Legetøjet til småbørn overbeviser med mange lyse farver. Grøn, blå, lilla, pink - Mens de fodrer de sultne spætter, lærer børnene på en legende måde de første farvenavne og lærer at skelne farverne fra hinanden.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x dybde x højde): 19 x 11 x 8,5 cm
  • Materiale: træ, plast
  • Magnetisk legetøj
  • Afrundede kanter
  • Lyse farver
  • Fremmer finmotoriske færdigheder og udvikling af åndelige og fysiske evner
  • Alder: Fra 24 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Top B right Legetøj® Giv spætten mad
5
30 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 25
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers