Top B right  Legetøj® Bonnies solskinskøkken
Variant:
 • Top B right  Legetøj® Kevins hyggelige stue
 • Top B right  Legetøj® Simons luksus-badeværelse
 • Top B right  Legetøj® Bonnies solskinskøkken
 • Top B right  Legetøj® Shelas drømmesoveværelse

Vejl. pris¹
171 kr
Pris
162 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330971

EAN: 6971325135286

Top B right Legetøj® Bonnies solskinskøkken
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Klassikere i børnehaven

Drømmehuset bliver til virkelighed - selv i små børneværelser eller på rejser. Bonnies solskinskøkken fra Top B right Toys® inviterer børn til at opdage og lege. Det kærligt indrettede værelse er udstyret med masser af flytbare møbler. Sammen med dukken Bonnie, der er med i sættet, går børnene på opdagelse og oplever timevis af madlavning og bagning.

Fortryllende tilbehør

Rummet, der er lavet af robust pap, kan hurtigt sættes op og er smukt dekoreret. Bonnies solskinskøkken overbeviser med en række tilbehør og flotte møbler, som børnene kan indrette efter eget ønske: Børnene bager lækre måltider og kager sammen med køkkenfeen Bonnie i køkkenmodulet, som indeholder et komfur, en ovn, en emhætte og en vask. Bagefter spiser de ved bordet, hvor to dukker kan sidde. Alle dagligvarer kan opbevares i det rummelige køleskab. Når maden står på bordet, åbner Bonnie blot det bevægelige vindue, der er integreret i den robuste plastikramme, for at lufte rummet. Når du har spillet, skal forældrene blot folde rummet sammen og kan gemme det for at spare plads.

Ideel til rollespil

Når børnene leger med Bonnies solskinskøkken, bliver de virkelig kreative, fordyber sig i en fantasifuld verden og oplever spændende eventyr. De skønne detaljer og det fortryllende tilbehør opfordrer store og små børn til at gribe, lege og opdage. Når de små dukkevenner finder på historier, bliver de kreative og udvider deres ordforråd på en legende måde. Uanset om det er alene eller sammen med venner, søskende eller forældre - fri leg fremmer kommunikation og sprogudvikling.

Sikre materialer og innovative Design

Som med alle andre Top B right Toys®-legetøj er der taget hensyn til sikre materialer og den højeste kvalitet. Plasten er særlig robust, og træet kommer fra bæredygtigt skovbrug tiger . Alle møbler har afrundede kanter og er lette at gribe fat i.

Legetøj af. Top B right Toys® har i over 30 år fulgt en enkel mission: at sætte gang i børns forskellige talenter. Det er derfor, at den naturlige trang til at opdage, som ethvert barn har, er i forgrunden i det pædagogiske legetøj. Top B right Toys® ledsager børn fra en tidlig alder på opdagelse i verden sammen med deres forældre. De bliver overvåget, mens de vokser, lærer mens de leger og udforsker deres omgivelser.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 39 x 24,5 x 7,3 cm
 • Fremmer hånd-øje-koordination, finmotorik og sociale færdigheder
 • Ideel til små børnehænder
 • Sikre og afrundede kanter
 • Indhold: 1 værelse, 1 plastikramme, 1 dukke, 1 køkkenmodul med 2 kogeplader, 1 ovn, 1 emhætte, 1 håndvask, 1 bord med 2 stole og 1 køleskab
 • Materiale: papir, krydsfiner, ABS, bøgetræ
 • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Top B right  Legetøj® Bonnies solskinskøkken
Top B right Legetøj® Bonnies solskinskøkken
Vejl. pris¹ 171 kr
162 kr