❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Tommee Tippee Twist & Klick blespand hvid

Tommee Tippee Twist & Klick blespand hvid199 kr
Pris
174 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
25 kr-13%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281591

EAN: 5010415510013

Tommee Tippee Twist & Klick blespand hvid
Den nye elegante Tommee Tippee drej og skru bortskaffelsessystem til bleer er den unikke blespand, hvori hver ble bliver viklet, så bakterier og lugt forbliver i spanden. Nyfødte kan bruge op 12 bleer om dagen. Det er 84 bleer pr. uge og en ildelugtende bunke bleer, der hver morgen skal bortskaffes. Tommee Tippees drej og klik blespand kan indeholde op til 30 beer, hvilket sparer forlædre for mange ture til skraldespanden. Den unikke spand, som pakker lukker hver enkelt ble inde - for at stoppe lugt. Det flerlagede aktibakterielle folie dræber 99% af alle bakterier. Blespanden kan holde op til 30 bleer og er 100 mere effektiv end bleposer. Inklusiv refill-kassette, som rækker op til en måned. Brugervenlig: Smid bleen i spanden. Drej grebet til det siger klik. Bleen er nu viklet ind i flerlaget antibakteriel folie, som lukker lugt og bakterier inde. Den indbyggede stopper trykker bleerne i spanden sammen, når du trykker på låget. Derved forbliver hænderne rene og rummet friskt. Den unikke spand, udviklet til at beskytte mod lugt og bakterier: Bleerne bliver enkeltvis viklet ind, så lygt og skidt ikke kommer ud, selv når du åbner låget eller tømmer spanden.
Et Sangenic Produkt - til garanteret beskyttelse mod lugt og bakterier: Det antibakterielle folie dræber 99% af alle farlige bakterier som E. coli bakterier og stafylokokker. Ved kontakt bliver ubehagelige lugte forhindret, fordi det bliver forhindret at bakterier nedbryder proteiner. Med de flere lag forhindrer folien endnu bedre, at lygte trænger ud.
Sammen med det enestående drej og klik-system får du ved hver bleafskaffelse beskyttelse mod lugt og bakterier.
Hvilke efterfyldningskasetter egner sig til denne spand?
Brug Tommee Tippee efterfyldningskasetter, som er kendetegnet ved "passer til alle spande med drejeteknik". Sangenic TEC og Simplee Sangenic efterfyldningskasetter passer ikke til denne spand.

Produktdetaljer:
 • Hver ble bliver enkeltvist viklet ind
 • Kan indeholde op til 30 bleer
 • Ubehagelige lugte og bakterier bliver i posen
 • Antibakteriel folie dræber 99% af alle farlige bakterier
 • Egnet til Tommee Tippee efterfyldningskasetter
 • Rengøring: Skal bare rengøres med varmt sæbevand
Tekniske detaljer:
 • Design: hvid
 • Materiale: Polypropylen, termoplastisk elastomer
 • Mål: Længe x bredde x højde: 285 x 245 x 434 mm
 • Oprindelsesland: England
Leveringen inkluderer:
 • Tommee Tippee Twist & Klick blespand
 • 1 x Foleikasette

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Twist & Klick blespand hvid
Tommee Tippee Twist & Klick blespand hvid
199 kr
174 kr