Tommee Tippee sutter Night, 18-36 måneder, sæt med 6, blå

Tommee Tippee sutter Night, 18-36 måneder, sæt med 6, blå


Variant:
  • Tommee Tippee sutter Night, 18-36 måneder, sæt med 6, blå
  • Tommee Tippee sutter Night, 18-36 måneder, sæt med 6, blå

Vejl. pris¹
119 kr
Pris
108 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310808

EAN: 5010415335173

Tommee Tippee sutter Night, 18-36 måneder, sæt med 6, blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Instinktivt sugende beroliger og trøster babyer, og hvad kan der være bedre for forældre end en glad baby? Med en Tommee Tippee-sutter om natten kan du sætte et smil på dit grædende barns ansigt og hjælpe ham med at sove fredeligt. Sothåndtaget lyser i mørke, så du nemt kan finde det i børnehaven om natten uden at forstyrre din baby. Nøgler kaldes også sutter eller nucki. Tommee Tippee foretrækker at bruge ordet sutter, for det er nøjagtigt hvad sutten gør: det beroliger din baby.

Dit barns sunde udvikling er en vigtig tigerfaktor, når du vælger en nud. Derfor er Tommee Tippee nøglehuggere formet til at understøtte din babys mundtlige udvikling. Den symmetriske patte holder babyens tunge og kæbe i den rigtige position og understøtter naturlig mund-, tænder- og ganeudvikling. Vores nattsukker har en symmetrisk patte lavet af blød silikone, der er ligeglad med, hvilken side der er op. Patten sidder altid korrekt, selvom dit barn selv lægger det i munden. Det afrundede mund S barn får sutten til at sidde behageligt mellem næse og hage, og sideafskæringerne sikrer maksimal luftcirkulation. Så der ophobes ingen fugt, og hudirritationer undgås.

Den BPA-fri silikone-patte er behageligt blød og smidig, men alligevel robust og holdbar. Den glatte silikoneoverflade er let at rengøre og pletter eller absorberer ikke lugt. Du kan nemt rense sutten i sterilisatoren, manuelt eller i opvaskemaskinen. Tommee Tippww anbefaler at udskifte sutten hver fjerde uge og ved det første tegn på slid eller beskadigelse. Tommee Tippee Nighttime-sutter passer overalt, når som helst takket være deres moderne, diskrete design. Tommee Tippee har helt elimineret brugen af ??engangsplastik i emballagen til de nye Anytime-skodder i sæt på 6. Kartonemballagen er 100% genanvendelig.

Sund oral udvikling
Den symmetriske patte fremmer den korrekte tungeposition, når den suger, og understøtter dit barns naturlige mund-, tænder- og ganeudvikling.

Top- og undersiden ens
Med den symmetriske patte lavet af blød silikone, det betyder ikke noget, hvilken side der er opad. Patten sidder altid korrekt, selvom dit barn selv lægger det i munden.

Blød men robust
Sutterne er lavet af 100% medicinsk silikone. Silikone er et blødt og smidigt, men også ekstremt slidstærkt materiale, der er smagløst og ikke får lugt eller misfarvning. Det kan vaskes i hånden, men kan også placeres i opvaskemaskinens øverste hylde.

Ultimativ komfort
Den afrundede top og bund af mundbarnet sikrer, at sut sidder behageligt mellem din babys hage og næse. Udsparingerne i S-barnet sikrer maksimal luftcirkulation. Dette forhindrer fugt i at ophobes og undgår hudirritation.

Gløder i mørket
Det traditionelt formede mundbarn med det moderne en, diskrete design passer altid og overalt. Sothåndtaget gløder i mørket, så du nemt kan finde det i det mørke børnehave.

Produktdetaljer:
  • Symmetrisk, kæbevenlig form: Tommee Tippee nighttime har en symmetrisk silikone patte
  • Lavet af silikone og kan bruges på begge sider: patten, der er lavet af 100% medicinsk silikone, er blød, kompatibel og ekstremt holdbar
  • Hudvenlig: det afrundede mund S barn får sutten behageligt til at sidde mellem næsen og hagen, og fordybningerne sikrer maksimal luftcirkulation
  • Glød-i-mørke håndtag: håndtaget på sut lyser i mørke, så du nemt kan finde den i den mørke børnehave uden at forstyrre din baby
  • Miljøvenlig: sutterne i sættet med 6 er pakket i 100% genanvendeligt pap. Tommee Tippee har helt elimineret brugen af ??engangsplastik i emballagen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee sutter Night, 18-36 måneder, sæt med 6, blå
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee sutter Night, 18-36 måneder, sæt med 6, blå
Tommee Tippee sutter Night, 18-36 måneder, sæt med 6, blå
Vejl. pris¹ 119 kr
108 kr