Tommee Tippee Sutter Nat Brystlignende, 0-6 måneder, Sæt med

Tommee Tippee Sutter Nat Brystlignende, 0-6 måneder, Sæt med


Vejl. pris¹
115 kr
Pris
106 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310877

EAN: 5010415335067

Tommee Tippee Sutter Nat Brystlignende, 0-6 måneder, Sæt med
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det instinktive sugende beroliger og trøster babyer, og hvad kan være bedre for forældre end en tilfreds baby. Nøgler kaldes også sutter eller nucki. Tommee Tippee foretrækker at bruge ordet sutter, fordi det er præcis, hvad patten gør: det beroliger din baby. Når mumies bryst ikke er tilgængeligt, overtager vores naturligt formede sutter. Sutteren er lavet af særligt fleksibel silikone og er modelleret efter følelsen og bevægelsen af ??en mors bryst. Så din baby bliver ikke forvirret, når du skifter mellem bryst, flaske og sutter.

Vores sutter naturlige følelse og fleksibilitet er baseret på funktionerne i Tommee Tippees prisvindende Tættere på naturen patter og er en naturligt alternativ til traditionelle sutter. Så du behøver ikke bekymre dig om, at din baby bliver forvirret, når du skifter mellem bryst, flaske og sut. Når din baby har brug for trøst imellem fodring, har denne sut en naturlig beroligende virkning. Den sunde udvikling af din baby er en vigtig tigerfaktor, når du vælger en napp. Derfor er vores nøgler formet til at understøtte din babys mundtlige udvikling. Den symmetriske patte holder babyens tunge og kæbe i den rigtige position og understøtter naturlig mund-, tænder- og ganeudvikling. Vores naturligt formede sutter har en symmetrisk patte lavet af blød silikone, der er ligeglad med, hvilken side der er op. Patten sidder altid korrekt, selv når dit barn selv lægger det i munden.

Munden S barn af den naturligt formede sutter fra Tommee Tippee minimerer hudkontakt og sikrer maksimal luftcirkulation. Dette forhindrer fugt i at ophobes og hudirritation opstår. Vi har fuldstændigt elimineret brugen af ??engangsplastik i emballagen til vores nye Advanced sutter til følsom hud i et sæt på 4. Papemballagen er 100% genanvendelig.

Naturligt beroligende
Når babyer har brug for trøst, vil de have deres mor. Derfor tog Tommee Tippee inspiration fra Mother Nature og de prisvindende Closer to Nature-patter for at skabe den mest naturlige beroligende effekt muligt. De specielle bølger i patten sikrer, at sutten efterligner moderens brysts følelse og bevægelse.

Det naturlige alternativ
Den naturlige følelse og fleksibilitet i vores sutter er baseret på funktionerne i den prisvindende tættere på naturen patter og er et naturligt alternativ til traditionelle sutter. Så du behøver ikke bekymre dig om, at din baby bliver forvirret, når du skifter mellem bryst, flaske og sut. Når din baby har brug for trøst imellem fodring, har denne patte en naturligt beroligende virkning.

Understøtter overgangen
Sutten er lavet af særlig fleksibel silikone og er modelleret efter følelsen og bevægelse af en mors bryst. Så din baby bliver ikke forvirret, når du skifter mellem bryst, flaske og sut.

Trøstende
Sugning er en naturlig refleks, som babyer har brug for at drikke og berolige sig selv. Når mors bryst ikke er tilgængeligt, overtager den naturligt formede beroligende patte fra Tommee Tippee.

Hudvenlig
Sugning og savling kan undertiden irritere babyens følsomme hud omkring munden. Vores Tommee Tippee-sutter er formet til næsten ikke at røre babyens hud, hvilket tilskynder til naturlig luftstrøm og forhindrer hudirritation.

Produktdetaljer:
  • Naturligt formet: den prisvindende tættere to Nature sippy cup inspireret sutter er lavet af blød silikone med følelsen og bevægelsen af ??en mors bryst
  • Understøtter overgang: sutten er et naturligt alternativ til traditionelle sutter, da det efterligner følelsen og bevægelsen af ??moderens bryst
  • Hudvenlig: det specielt formede mund S barn minimerer hudkontakt og sikrer maksimal luftcirkulation. Dette forhindrer fugt i at ophobes og undgår hudirritation
  • Symmetrisk, kæbevenlig form: den naturligt formede sutter fra Tommee Tippee har en symmetrisk silikonspene
  • Miljøvenlig: alle naturligt formede sutter i Sættet på 4 er pakket i 100% genanvendeligt pap. Tommee Tippee har helt fjernet engangsplastik i emballagen

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Sutter Nat Brystlignende, 0-6 måneder, Sæt med
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Sutter Nat Brystlignende, 0-6 måneder, Sæt med
Tommee Tippee Sutter Nat Brystlignende, 0-6 måneder, Sæt med
Vejl. pris¹ 115 kr
106 kr