Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Tommee Tippee Sutter Når som helst, 0 - 6 måneder, sæt af

Tommee Tippee Sutter Når som helst, 0 - 6 måneder, sæt af


Pris
130 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A310818

EAN: 5010415335104

Tommee Tippee Sutter Når som helst, 0 - 6 måneder, sæt af
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Instinktivt suger beroliger og trøster babyer, og hvad kan der være bedre for forældre end en glad baby? Med Anytime-sutten fra Tommee Tippee bliver tårer til smil, og din baby sover fredeligt. Nøgler er også kendt som sutter eller nucki. Tommee Tippee foretrækker at bruge ordet sutter, fordi det er præcis, hvad patten gør: det beroliger din baby.

Den sunde udvikling af din baby er en vigtig tigerfaktor, når du vælger en nud. Derfor er vores nøgler formet til at understøtte din babys mundtlige udvikling. Den symmetriske patte holder babyens tunge og kæbe i den rigtige position og understøtter naturlig mund-, tænder- og ganeudvikling. Vores Anytime Soother har en symmetrisk patte lavet af blød silikone, der er ligeglad med, hvilken side der er op. Patten sidder altid korrekt, selvom dit barn selv lægger det i munden. Det afrundede mund S barn får sutten til at sidde behageligt mellem næse og hage, og sideafskæringerne sikrer maksimal luftcirkulation. Så der ophobes ingen fugt, og hudirritationer undgås.

Den BPA-fri silikonspene er behageligt blød og smidig, men alligevel robust og holdbar. Den glatte silikoneoverflade er nem at rengøre og absorberer ikke pletter eller lugt. Du kan nemt rense sutten i sterilisatoren, manuelt eller i opvaskemaskinen. Tommee Tippee anbefaler at udskifte sutten hver fjerde uge og ved det første tegn på slid eller beskadigelse. Når som helst sutter fra Tommee Tippee er slanke og stilfulde og kommer i en række designs, der er lige så individuelle som dit barn. Tommee Tippee har fuldstændigt elimineret engangsplastik i emballagen til vores nye Anytime Soother Set på 6. Kartonemballagen er 100% genanvendelig.

Sund oral udvikling
Den symmetriske patter fremmer den korrekte tungeposition under sugning og understøtter dit barns naturlige mund-, tænder- og ganeudvikling.

Top og bund er de samme
Med den symmetriske patte lavet af blød silikone , det betyder ikke noget, hvilken side der er op. Patten sidder altid korrekt, selvom dit barn selv lægger den i munden.

Blød men holdbar
Sutterne er lavet af 100% silicone af medicinsk kvalitet. Silikone er et blødt og smidigt, men også ekstremt slidstærkt materiale, der er smagløst og ikke får lugt eller misfarvning. Det kan vaskes i hånden, men kan også placeres i den øverste hylde i opvaskemaskinen.

Ultimativ komfort
Den afrundede top og bund af mundbarnet sikrer, at sut sidder behageligt mellem din babys hage og næse. Udsparingerne i S-barnet sikrer maksimal luftcirkulation. Dette forhindrer fugt i at ophobes og undgår hudirritation.

Til enhver lejlighed
Det traditionelt formede mundbarn med det moderne en, diskrete design passer altid og overalt. Designet er inspireret af toptrends i babyverdenen og passer til enhver tøj og lejlighed.

Produktdetaljer:
  • Symmetrisk, kæbevenlig form: Anytime-suteren fra Tommee Tippee har en symmetrisk silikone-patte
  • Lavet af silikone og kan bruges på begge sider: patten, der er lavet af 100% medicinsk silikone, er blød, kompatibel og ekstremt holdbar
  • Hudvenligt: ??det afrundede mund S-barn får sutten til at sidde behageligt mellem næsen og hagen, og de ekstra store udskæringer sikrer maksimal luftcirkulation
  • Miljøvenlig: vores sjove Style Soothers i et sæt på 6 er pakket i 100% genanvendeligt pap. Tommee Tippee har helt elimineret brugen af ??engangsplastik i emballagen.
  • Til enhver lejlighed: det moderne e, diskrete design passer altid, overalt og med ethvert outfit

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Sutter Når som helst, 0 - 6 måneder, sæt af
Tommee Tippee Sutter Når som helst, 0 - 6 måneder, sæt af
130 kr