Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkis

Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkis


80 kr
Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310781

EAN: 5010415472021

Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkis
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Verdens første bæger, der er sikkert for småbørn. Den antiklikker-kop er en åben kop, der ikke kan falde om. Beskyt uskyldige tæpper, tæpper og bordplader mod spild og pletter. Nyd familiens måltider uden at skulle rydde op bagefter.
Takket være Clevergrip™-teknologien kan denne robuste lille kop modstå stød, rystelser og slag fra små hænder. Tommee Tippee ® No-Knock™ Anti-Smudge Cup står fast på hårde overflader og beskytter borde, gulve og meget andet mod spild fra småbørn. Slap af, og nyd måltiderne uden besværet med oprydning og besværet med rengøring.

Redderen af måltider
Specielt designet med viden om, at dit barn kun er et barn. Og uanset hvad du gør, rammer de ved et uheld eller med vilje deres kop og støder den. Takket være Tommee Tippee ® No-Knock™ anti-snack-koppen kan du slappe af og nyde måltiderne uden at skulle rydde op bagefter.

Stærkere end en bankende barnehånd
Tommee Tippee ® No-Knock™ Anti-Snack Cup er svær at vælte, men let at løfte. Du skal blot placere koppen på en glat, flad og fast overflade. Den griber straks fat og forhindrer, at små hænder vælter den. Når det er tid til en drink, skal du bare løfte lige op. Så let som ingenting!

Et es i ærmet til at lære at drikke
At lære at drikke af en åben kop er en vigtig del af et lille barns udvikling. Normalt kan det resultere i pletter, stress og et total en rod. Med Tommee Tippee ® No-Knock™ anti-slikkekoppen slipper du for alt det besvær. Hjælp dit lille barn med at lære at drikke som en voksen uden at skulle rydde op bagefter.

Anbefalet af tandlæger
Tommee Tippee ® No-Knock™ Anti-Suck Cup er en åben kop, der tilskynder de små til at drikke i stedet for at sutte. Tandlæger anbefaler, at børn drikker af en kop så tidligt som muligt for at forebygge huller, der opstår ved langvarig sutning. Det støtter den mundtlige udvikling ved at tilskynde dem til at bruge mundmusklerne, som hjælper dem med at tale.

Nem clean
Ligesom en almindelig åben kop er Tommee Tippee ® No-Knock™ Anti-Snack Cup nem at rengøre. Vask med varmt sæbevand eller rengør i det øverste rum i opvaskemaskinen. Fjern Clevergrip™-basen for at foretage en grundig rengøring.

Måltider, der er sjove
Vælg mellem et udvalg af farverige Design s og tegneseriefigurer for at tilskynde din lille til at drikke af en åben kop. Design s og farverne gør det nemt for småbørn at finde din særlige kop ved familiemiddage.

Genaktivere Clevergrip™-gulvet
Hvis din Tommee Tippee ® No-Knock™ antispildkop ikke står helt så fast, som den burde, er der sandsynligvis støv eller snavs på bunden.

Produktdetaljer:
  • Bæger, der kan åbnes og ikke vælter - designet specielt til børn.
  • Trods uheldige stød - ingen spild og endeløs rengøring
  • En speciel bund med CleverGrip™-teknologi griber fat i enhver glat overflade og er alligevel let at løfte
  • Opmuntrer til at drikke fra den åbne kop uden at spilde
  • Tandlæger anbefaler åbne kopper for at støtte udviklingen af mund og tale
  • Ideel til stressfrie måltider
  • Fra 12 måneder
  • Farverige Design s

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkis
4
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkis
Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkis
80 kr
74 kr