Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Tommee Tippee Søvnhjælp Dream maker™ til babyer
p.t. udsolgt

Tommee Tippee Søvnhjælp Dream maker™ til babyer


Vejl. pris¹
372 kr
Pris
363 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334372

EAN: 5010415914903

Tommee Tippee Søvnhjælp Dream maker™ til babyer
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dream maker™ er en søvnhjælp til dit barn. Det hjælper til at slappe af og fremmer en dyb og lang søvn.

Søvnhormonet melatonin er et naturligt hormon, som kroppen producerer i mørke, og som regulerer søvnrytmen. Lys kan hæmme produktionen af melatonin og forsinke indsovningen. Forskning har vist, at rødt lys i modsætning til andre farver næsten ikke hæmmer melatoninproduktionen, så babyer falder hurtigere i søvn, sover længere igennem natten og falder hurtigere til ro igen, hvis de vågner, hvis de vågner.

Du kan vælge mellem tre lysstyrkeniveauer, der er beroligende og afslappende og ikke forstyrrer dit barn eller dig, mens du sover. De rytmisk pulserende lysbølger simulerer dybe vejrtrækninger og fremmer en afslappet søvn. Den innovative søvnhjælp til børn efterligner de naturlige lyde, som barnet hører i løbet af dagen og finder trøstende og beroligende.

Dream maker fungerer også godt som natlampe, når du ammer eller giver flaske.

Produktoplysninger
  • For bedre søvn: Søvnhjælpen, der er udviklet sammen med søvnforskere, afslapper babyer med behagelige lyd- og lyseffekter og fremmer en dyb og lang søvn.
  • Rødt lys: Det beroligende røde lys fremmer produktionen af søvnhormonet melatonin.
  • Intelligent CrySensor-teknologi: Den integrerede CrySensor registrerer, når dit barn græder om natten, og tænder automatisk for at hjælpe dit barn med at falde hurtigt i søvn igen.
  • Efterligner lydene fra livmoderen med beroligende lyd, der hjælper barnet til at falde hurtigere i søvn og sove dybere og længere
Bemærkninger: Tommee Tippee Dream maker™ sleep aid er blevet udviklet i samarbejde med et førende inter national søvnlaboratorium og søvnforskere fra det britiske universitet North umbria

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Søvnhjælp Dream maker™ til babyer
4
9 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers