Tommee Tippee Sleep Aid Mini-Grofriend genopladelig, Ollie the Owl

Tommee Tippee Sleep Aid Mini-Grofriend genopladelig, Ollie the Owl


Variant:
  • Tommee Tippee Mini-Grofriend genopladeligt søvnhjælpemiddel, Pip the Panda
  • Tommee Tippee Sleep Aid Mini-Grofriend genopladelig, Ollie the Owl

Vejl. pris¹
223 kr
Pris
208 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A335268

EAN: 5010415231055

Tommee Tippee Sleep Aid Mini-Grofriend genopladelig, Ollie the Owl
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Selv når du er på farten, har dit barn brug for regelmæssige pauser og lure. Den søde miniudgave af Grofriend-søvnhjælpen fra Tommee Tippee beroliger og trøster også dit barn i barnevognen, i autostolen og hvor du end er.

Ligesom den store version bruger denne praktiske miniudgave af søvnhjælpen fra Tommee Tippee lys- og lydeffekter og intelligent CrySensor-teknologi til at registrere, når dit barn græder. Derefter afspiller den tre vuggesange eller tre naturlige lyde (hvæsende, hjerteslag eller regn) for at berolige og trøste dit barn.

Med den praktiske velcrolukning kan den søde ledsager nemt fastgøres til barnevognens håndtag, til bleposen og praktisk talt hvor som helst, den kan holdes. Så du behøver ikke at bekymre dig om, at den ved et uheld kan sidde fast et sted. Du behøver heller ikke batterier, for Mini-Grofriend-søvnhjælpen fra Tommee Tippee oplades via et USB-kabel aden , så den altid er klar til brug, når du er ude med din baby.

Produktdetaljer:
  • Design : Ollie the Owl
  • Afspiller 6 beroligende lyde i 3 lydstyrkeindstillinger
  • Intelligent grådsensorfunktion justerbar
  • Genopladeligt via USB-kabel
  • Perfekt til at tage med på farten, kan nemt fastgøres til barnevognen eller klapvognen

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Sleep Aid Mini-Grofriend genopladelig, Ollie the Owl
4.5
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Sleep Aid Mini-Grofriend genopladelig, Ollie the Owl
Tommee Tippee Sleep Aid Mini-Grofriend genopladelig, Ollie the Owl
Vejl. pris¹ 223 kr
208 kr