Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend genopladelig, Ollie the Owl
-15%
p.t. udsolgt

Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend genopladelig, Ollie the OwlVejl. pris¹
353 kr
Pris
301 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
52 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A335258

EAN: 5055531049962

Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend genopladelig, Ollie the Owl
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne søde, nuttede sengekammerat hjælper dig og din baby med at få en fredelig og god nattesøvn.

Den hyggelige hjerteformede natlampe, de søvndyssende lyde og beroligende vuggevise hjælper din lille pige forsigtigt i søvn. Den intelligente CrySensor holder øje med dit barn hele natten og afspiller den valgte vuggevise eller søvnlyd, så snart barnet græder.

Du behøver heller ikke at lede febrilsk efter batterier, for disse pålidelige søvnholdere er USB-opladelige, så de er altid klar til brug.

Produktdetaljer:
  • Design : Ollie Owl
  • Bedre søvn for dig og dit barn
  • Med smart CrySensor-teknologi - når din baby græder, spiller Ollie Owl automatisk vuggeviser eller beroligende lyde i 20 minutter
  • 6 beroligende, søvndyssende lyde
  • Justerbart natlys
  • Ingen batterier - genopladeligt via USB

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend genopladelig, Ollie the Owl
4.5
14 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers